سونی روز گذشته با انتشار به روزرسانی اندروید 7.0 برای اکسپریا XA Ultra آخرین مرحله به روزرسانی اندروید نوقا را آغاز کرد. در روز نخست این آپدیت در چند منطقه از جهان در دسترس کاربران قرار گرفت اما از امروز این آپدیت در مناطق گسترده تری از جمله خاورمیانه و ایران قابل دریافت شد.
به روزرسانی اندروید 7.0 نوقا برای اکسپریا XA Ultra با شماره ساخت 36.1.A.0.179 برای تمامی نسخه های این دستگاه اعم از تک سیم و دو سیم انتشار یافته است. مثل همیشه ما رام رسمی منطقه خاورمیانه با پشتیبانی کامل از زبان فارسی را برای سهولت در به روزرسانی برای شما آماده کرده ایم.
این رام که در ادامه دانلود میکنید، جدیدترین نسخه رسمی از اندروید 7.0 نوقا برای مدل F3212 اکسپریا XA Ultra با شماره ساخت 36.1.A.0.179 است که از طریق برنامه Flashtool و یا به صورت مستقیم از آپدیت سنتر گوشی قابل نصب است. اگر از کاربران حرفه ای اکسپریا هستید فرصت خوبی است تا آپدیت جدید را با استفاده از نصب این رام تجربه کنید اما اگر تجربه استفاده از برنامه فلش را ندارید پیشنهاد ما استفاده از ابزار Xperia Companion است که عملیات به روزرسانی با آن با ریسک کمتری صورت میگیرد. در هر صورت رام رسمی منطقه خاورمیانه برای نسخه F3212 اکسپریا XA Ultra را در صورت تمایل میتوانید از لینک زیر دریافت کنید.
از دیشب سه بار دانلود کردم اما نمیتپنه نصبش کنه،دلیلش چیه،
پاسخ
سلام من هم همین مشکل رو داشتم تا اینکه آخرش مجبور شدم گوشیرو ریست کنم چون حافظه گوشی پر بود شما هم گوشیرو ریست کنید و بعد اقدام به ابدیت کنید
پاسخ
مچکر،تست میکنم
پاسخ
سلام خسته نباشید
چرا دانلود کردم ی بار خاموش روشن شد اپدیت نشد؟؟ دوباره دانلود کردم بازم خاموش روشن شد اپدیت نشد همون ۶٫۰مونده.
لطفا جواب سوالمو بدید خیلی مهمه
پاسخ
سلام من هم همین مشکل رو داشتم تا اینکه آخرش مجبور شدم گوشیرو ریست کنم چون حافظه گوشی پر بود شما هم گوشیرو ریست کنید و بعد اقدام به ابدیت کنید
پاسخ
سلام و خسته نباشید
وقتی flash tools 9.23.2 رو باز میکنم میزنه please wait until the proces ,adsl همراه با فیلتر شکن هم دارم ولی همونجا گیر میکنه, لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
پاسخ
با عرض سلام خسته نباشید
یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید
رابطه ی کنتراست با تراکم پیکسلی چیه؟مثلا s8 کنتراستش از xzp بیشتره ولی تراکم پیکسلی xzp از s8 بیشتره. الان کدوم بیشتر روی کیفیت تصویر و شفافی تاثیر میذاره؟
ممنون
پاسخ
من که F3216 هستم تا کی باید صبر کنم؟
پاسخ
کدوم منطقه هستید عزیز ؟
گوشیتون رو رام کدوم منطقه هست ؟
خارج از کشور هستید ؟
پاسخ
آقای پایدار مدل من هم F3216 هستش.هنوز آپدیت واسم نیومده.ایران هم هستم
پاسخ
ببخشید حواسم نبود خودم سوال پرسیده بودم.از کجا باید بفهمم گوشیم روی رام کدوم منطقس؟
سلام من گوشیم ایکس ای اولترا هستش بعد از بروزرسانی به نسخه ۷ هرچی برنامه دان میکنم نصب نمیکنه eror میزنه بعد تو پلی استور هم میخوام برنامه هارو بروز رسانی کنم باز خطا میزنه موندم چیکار کنم از وقتیکه بروزرسانی کردم اینجوری شده لطفا راهنماییم کنید
پاسخ
آیا گوشی هایی که پردازنده مدیا تک دارن رو میشه با فلش تولز،فلش کرد؟
مثل M5 مشکلی پیش نمیاد؟ 😐
پاسخ
بعله دوست عزیز …
مشکلی وجود نداره .
نسخه هایِ جدید فلش تولز بدون مشکل میتونن گوشی هایِ با چیپست مدیاتک رو هم فلش کنن ( به جز M5 و C5 ) .
به انجمن برایِ آموزش هایِ مربوطه مراجعه کنید .
پاسخ
آقای پایدار مدل گوشیه منf3212 حدود ۵ماه گرفتمش ولی آپدیت اندروید هفت نیومده براش چیکار کنم؟؟
پاسخ
واقعا چطوری رو تون میشه بابت رام ۲۰۰۰ تومن بگیرید !!
پاسخ
رام رایگان هست دوست عزیز
میتونید از سرور آلمان دانلود کنید به صورت رایگان
هزینه بابت سرور ایران با لینک مستقیم است.
پاسخ