اگه ممکنه مزایا و معایب ارتقای اندروید z2 را از 4.4 به 6.0.1 بیان کنید
اگه ممکنه مزایا و معایب ارتقای اندروید z2 را از 4.4 به 6.0.1 بیان کنید
سلام
مزایاش جا نمیشه اینجا بگم
هرچی بگم کم گفتم...
از زیبایی،سرعت،قدرت،کارایی،ا مکانات بیشتر بگیر تا دوربین بروز شده...
معایبش یه مقدار خیلی ناچیزی مصرف باتری بالا میره
واقعا تا حالا آپدیت نکردی؟؟
حتی 1 روزم صبر کردن برای این کار اشتباهه...
اما اگه میخوای آپدیت کنی باید رام رسمیو دانلود کنی و با فلش تولز فلش کنی اندروید 6 رو
چون خیلی از آپدیتارو نگرفتی...
رامو میتونی از بخش گوشیت تاپیک مرجع رام های رسمی بگیری
اندروید 6 آخرین بیلدش میشه 291
آموزش فلش هم توی بخش مشترک هست
اگه پیدا نکردی یا سوالی داشتی بپرس...
موفق باشی
برای تشکر از هر شخصی فقط از دکمه تشکر پایین پست یا Like استفاده کنید و پست های اسپم ارسال نکنید
*** روت و نصب ریکاوری اندروید 6 گوشی های Z2,Z3,Z3c بیلد 291 و 575
بوت لودر باز و بسته ***
رام فوق العاده EXistenZ Marshmallow نسخه 5.6.5 بر پایه رام 291 گوشی Z2 اندروید 6.0.1
آموزش تغییر Emoji های گوشی به سبک whats app و LP/MM | ios
آموزش تصویری جامع دانلود و ساخت رام از سرور سونی از طریق برنامه Xperifirm
پکسو ساند مود:پروژه عظیم سمفونی(تمامی خانواده اکسپریا)
XPERIA Z2 IS KING OF THE Z Series
3 کاربر از Sajad Askari به خاطر این پست تشکر کردند.
Hadi,Mr_Ali_ESF,Vahid0067
قطعا اندروید 6.0 نسبت به اندروید 4.4 برتری هایی داره.
کلا هر نسخه از اندروید نسبت به نسخه های قبل قابلیت های جدیدی داره.
اما بین دو نسخه 4.4 و 6.0 توی اکسپریا z2 دو نکته خیلی مهم است.
یک باتری
دو دوربین
در زمینه باتری بهترین نسخه 4.4.4 برای اکسپریا z2 است. کم مصرف ترین نسخه ای است که z2 تجربه کرده
اما دوربین از اندروید 5.0 به بعد بهتر شده و آخرین نسخه 6.0 بهترین کیفیت دوربین رو داره.
در مجموع اگر باتری خیلی خیلی براتون مهم است میتونین روی 4.4.4 بمونین اما اگر نه به خاطر کیفیت دوربین و قابلیت های فراوان دیگه ای که توی نسخه های بالاتر هست حتما آپدیت کنید.
7 کاربر از Hadi به خاطر این پست تشکر کردند.
hfthunder,Hossein MT,masoudxperiaz2,Mr_Ali_ESF,Payam_Tamiji,Sajad Askari,Vahid0067
سلام و وقت همگی بخیر.
اکسپریا زد 2 6503 دارم با نسخه 4.4.4 قصد آپدیت هم دارم
اما چندتا سوال اول اینکه چطور مصرف باتری میره بالا؟حالت استامینا برداشته میشه؟من کلا گوشیم آفلاینه و از نت بیسیم استفاده میکنم
دوم اینکه چرا تو خود اپدیت سنتر گوشی آخرین ورژن 5 رو زده اما وقتی گوشیو با پیسی وصل میکنم تو pc companion نوشته 6 ؟!
سوم برا آپدیت باید کارتحافظه سر جاش باشه؟
آخر اینکه بیرون این کارو انجام بدن مشکلی هم برا گوشی پیش میاد معمولا؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...
سلام، یک سری امکانات به گوشی شما اضافه میشه، و به تبع اون مصرف باطری بیشتر میشه. استامیما در آخرین نسخه اندروید برای زد 2، برگشته اما دیگه مثل قبل نیست. با گوشی، تمام نسخه ها رو باید یکی یکی بگیرید تا به آخرین نسخه برسید اما با pc تمام نسخه ها رو یک جا میگیره و خب زمان بیشتری هم طول میشکه. بخواید ببرید در مغازه ظرف مدت 3 دقیقه آخرین نسخه رو براتون فلش میزنه و تمام. خودتون هم میتونید چنین کاری بکنید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. نه مهم نیست که کارت حافظه باشه یا نه. اما اگر با خود گوشی یا pc companian آپدیت کنید، اطلاعاتتون سرجاش میمونه، اما با فلش تول، خیر.
Sent from my D6503 using Tapatalk
2 کاربر از reza_1989_shz به خاطر این پست تشکر کردند.
Adabi67,Sajad Askari
سلام خیلی ممنون از پاسختون.
پس طبق گفتتون بعد ارتقا به نسخه 5 پیام ارتقا به نسخه 6 هم میاد تو آپدیت سنتر دیگه درسته؟
اینکه بخوام از خود گوشی بزنم اپدیت کنم دانش و اطلاعات خاصی لازمه داشته باشم؟یا نه بعد زدن دکمه دانلود خودش اوکی میشه؟!
در آخرم خودش ری استارت میشه ؟ اگر لازم به انجام دادن کار خاصی هست میشه بفرمایید راهنمایی کنین؟
ممنون
ویرایش توسط Adabi67 : 2016_11_13 در ساعت 15:04
آپدیت کردن پله پله خیر، اتفاقی برای اطلاعات نمیافته. اما بکاپ تنها برای نسخه های مشابه از ورژن گوشی مورد استفاده قرار میگیره. مثلاً شما از بکآپی که در نسخه الآن گوشی میگیرید، روی همین نسخه قابل بازگردانی هست و روی اندروید 5 ممکن نیست. و یک مورد: ممکنه ایراداتی که در این نسخه از آندروید روی گوشی شما وجود داره، بعد از آپدیت با خود گوشی باقی بمونه. برای همین معمولاً پیشنهاد میشه حتماً آخرین نسخه از رام رسمی رو دانلود کنید و با نرمافزار فلش تول نصب کنید.
ضمناً برای بک آپ از شماره ها و پیام ها، هم از اکانت گوگل میشه استفاده کرد، هم از go backup که روی نسخه های مختلف اندروید باقی میمونه.
Sent from my D6503 using Tapatalk
تشکر شده توسط :
Adabi67
سلام خیلی ممنون از پاسختون.
پس طبق گفتتون بعد ارتقا به نسخه 5 پیام ارتقا به نسخه 6 هم میاد تو آپدیت سنتر دیگه درسته؟
اینکه بخوام از خود گوشی بزنم اپدیت کنم دانش و اطلاعات خاصی لازمه داشته باشم؟یا نه بعد زدن دکمه دانلود خودش اوکی میشه؟!
در آخرم خودش ری استارت میشه ؟ اگر لازم به انجام دادن کار خاصی هست میشه بفرمایید راهنمایی کنین؟
(
ممنون
سلام
چون از اندروید 4.4 تا آخرین فریمور اندروید ۶ هیچ آپدیتی رو انجام ندادید
پیشنهاد میشه از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و آخرین فریمور اندروید 6 رو با فلش تولز به صورت فول وایپ روی گوشیتون نصب کنید
اینطوری هم ریسکی برای وجود مشکل ندارید
هم رامی که نصب میشه پایدار تره!
sєňţ ғяom тнe ҡıňG ♔ Z2
برای تشکر از هر شخصی فقط از دکمه تشکر پایین پست یا Like استفاده کنید و پست های اسپم ارسال نکنید
*** روت و نصب ریکاوری اندروید 6 گوشی های Z2,Z3,Z3c بیلد 291 و 575
بوت لودر باز و بسته ***
رام فوق العاده EXistenZ Marshmallow نسخه 5.6.5 بر پایه رام 291 گوشی Z2 اندروید 6.0.1
آموزش تغییر Emoji های گوشی به سبک whats app و LP/MM | ios
آموزش تصویری جامع دانلود و ساخت رام از سرور سونی از طریق برنامه Xperifirm
پکسو ساند مود:پروژه عظیم سمفونی(تمامی خانواده اکسپریا)
XPERIA Z2 IS KING OF THE Z Series