درود
گوشی من انلاک نمیشه!
با فلش تولز هم نمیشه:
Your phone bootloader cannot be officially unlocked
اکسپریا Z5 (فقط قبلا با فلش تولز، فلش زده بودم سیم لاک شده بود) الان میخوام بوت رو باز کنم کاستوم رام بریزم...
میشه راهی معرفی کنید
تصویر
درود
گوشی من انلاک نمیشه!
با فلش تولز هم نمیشه:
Your phone bootloader cannot be officially unlocked
اکسپریا Z5 (فقط قبلا با فلش تولز، فلش زده بودم سیم لاک شده بود) الان میخوام بوت رو باز کنم کاستوم رام بریزم...
میشه راهی معرفی کنید
تصویر
تشکر شده توسط :
Payam_Tamiji
منم z3 دو سیم دارم این مشکل را داره ولی توسعه دهندگان ما هیچ کاری تا الان برامان نکردن فقط میگن با فلش تولز فلش بزنین یه پچ برای این کارا درست کنین الان توسعه دهندهای هندی با cmdویندوز پارتیشن حذف ونصب میکنن واقعا وقت میزارن
سلام اندروید گوشیتو اندروید پنج کن با فلش تولز بزار ییاد بالا بعدش گوشیتو به سیستم وصل کن با نرم افزار Sony PC Companion بزار خودش به اندروید شیش اپدیت کنه سیم لاکش میپره من دو تا c5 همینجور درست کردم زمانی که گوشیت سیم لاک شده بوتلودر باز نمیشه باید اول سیم لاک و ورداری با این روش انشالله جواب بده
- - - Updated - - -
سلام اندروید گوشیتو اندروید پنج کن با فلش تولز بزار ییاد بالا بعدش گوشیتو به سیستم وصل کن با نرم افزار Sony PC Companion بزار خودش به اندروید شیش اپدیت کنه سیم لاکش میپره من دو تا c5 همینجور درست کردم زمانی که گوشیت سیم لاک شده بوتلودر باز نمیشه باید اول سیم لاک و ورداری با این روش انشالله جواب بده
2 کاربر از hassan13 به خاطر این پست تشکر کردند.
MαHDi,Payam_Tamiji
زمانی که سیم لاک میشه گوشی میاد بالا کد میخواد اگه کد رو تعداد محدود داره اشتباه بزنی دیگه باز نمیشه اگه کد رو هنوز میخواد میتونی کد رو بخری از سایتای خارجی
اره نیست باکسی که فلش کنه انشاالله درست میشه
سلام
از بخش developer options گزینه OEM unlocking رو فعال کن تا بتونی بوتلودر رو باز کنی