سلام گوشیم m4 aqua هست، موقع تماس تصویری و یا در حالت output یا حالت میکروفون صدا در اسپیکر گوشی حالت پژواک و تکرار شدن می گیره ولی با گوشی میشه صدا رو به حالت عادی و با کیفیت ظبط کرد و هم تماس گرفت کسی می دونه مشکل از کجاست؟!
آندروید 6.0.1
سلام گوشیم m4 aqua هست، موقع تماس تصویری و یا در حالت output یا حالت میکروفون صدا در اسپیکر گوشی حالت پژواک و تکرار شدن می گیره ولی با گوشی میشه صدا رو به حالت عادی و با کیفیت ظبط کرد و هم تماس گرفت کسی می دونه مشکل از کجاست؟!
آندروید 6.0.1
سلامنوشته اصلی توسط S[MENTION=35240
این مورد رو چند نفری گزارش دادن
ممکنه باگ رام باشه و در آینده با آپدیت های بعدی حل بشه
شاید این مورد توی بیلد آخر حل شده باشه
آخرین رام رسمیو دانلود و با فلش تولز فول وایپ فلش کنید ممکنه مشکل حل بشه
در ضمن این موارد در صورتی صحیحه که با همه نرم افزار ها این مورد پیش اومده باشه
برای تشکر از هر شخصی فقط از دکمه تشکر پایین پست یا Like استفاده کنید و پست های اسپم ارسال نکنید
[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ] [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
XPERIA Z2 IS KING OF THE Z Series
رام آخرین نسخه رو فلش کردم درست نشد، با نرم افزار رفع عیب سونی هم عیب یابی کردم درست نشد، یه سوال، خواستم ببینم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری، یعنی میشه بشه تماس گرفت با گوشی و صدا ظبط کرد ولی نشه بهاش تماس تصویری و یا در حالت میکروفون در تماس از گوشی استفاده کرد!؟
سلام شبیه این مشکل رو ما هم داریم روی M4 Aqua Dual که امیدوار بودیم توی آپدیت 6.0.1 درست بشه که نشد
وقتی تماس تلفنی رو روی اسپیکر میزاریم میکروفون از کار میفته
روی Z5 Dual هم در هیچ نرم افزاری موفق نمیشم تماس تصویری با صدا داشته باشم. نه وایبر نه ایمو نه واتس و...
این دیگه از اون ایرادات عجیبه واقعاً!!!!
سلامنوشته اصلی توسط S@[URL="http://xperian.ir/forum/member.php?u=35240"
من این مشکلو دارم دلیلش هم کار نکردن میکروفون ثانویه است
اینکه دلیل کارنکردنش چیه و یا اینکه چجوری رفع میشه رو متاسفانه نمیدونم