وقتی گوشیم رو با یو اس بی وصل میکنم به کامپیوتر ، حافظه گوشی رو میاره بالا اما کارت حافظه رو نشون نمیده ، این مشکلم وقتی ایجاد شد ک به اندروید 6 ارتقاع دادم گوشی رو ، ممنون میشم راهنماییم کنین
وقتی گوشیم رو با یو اس بی وصل میکنم به کامپیوتر ، حافظه گوشی رو میاره بالا اما کارت حافظه رو نشون نمیده ، این مشکلم وقتی ایجاد شد ک به اندروید 6 ارتقاع دادم گوشی رو ، ممنون میشم راهنماییم کنین
تشکر شده توسط :
Vahid0067
اگه بخوام ریپر کنم ، باید قبلش بکاپ بگیرم ، با pc companion برنامه ها و تنظیماتم بکاپ گرفته نمیشن ؟؟؟
تشکر شده توسط :
Vahid0067
برای تشکر از هر شخصی فقط از دکمه تشکر پایین پست یا Like استفاده کنید و پست های اسپم ارسال نکنید
*** روت و نصب ریکاوری اندروید 6 گوشی های Z2,Z3,Z3c بیلد 291 و 575
بوت لودر باز و بسته ***
رام فوق العاده EXistenZ Marshmallow نسخه 5.6.5 بر پایه رام 291 گوشی Z2 اندروید 6.0.1
آموزش تغییر Emoji های گوشی به سبک whats app و LP/MM | ios
آموزش تصویری جامع دانلود و ساخت رام از سرور سونی از طریق برنامه Xperifirm
پکسو ساند مود:پروژه عظیم سمفونی(تمامی خانواده اکسپریا)
XPERIA Z2 IS KING OF THE Z Series
تشکر شده توسط :
Vahid0067
سلام.
آقا من وقتی گوشیم رو میزنم به کامپیوتر با usb فقط گوشی شارژ میشه . یعنی هیچ گزینه ای تو گوشی نمیاد که mtp اینا رو بزنم که رم رو بشناسه. متاسفانه گوشیم ریست شد و هر چی داشتم و نداشتم تو رم داخلی به فنا رفت. از کجا میشه درستش کرد؟ این برنامه ها که بازگردانی میکنن تو کامپیوتر رو میخوام تست کنم.
ببا usb. های مختلف و لب تاپ و کامپیوتر هم تست کردم نشد که نشد فقط چراغ شارژ روشن میشه تو گوشی.
سلام
فقط کارت حافظه رو ریکاوری کنید حافظه داخلی رو نه امکان داره به گوشی اسیب برسه
وقتی که گوش ها زنگ زده اند
عاقلانه ترین کار، سکوت است
گاهی برای کشـیدنِ فـریـاد
هـزاران پیکـاســو هـم کـافـی نیسـت …
تشکر شده توسط :
Vahid0067