:
دسترسی سریع
  • Guest
:

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: رفع مشکل system.sin برای نصب رام [حل شد]

  1. #1
    کاربر سایت
    hamedm374 آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _July_2016
    نوشته ها
    2
    ميانگين پست در روز
    0.00
    Xperia-T Android4.3.1
    تشکر
    0
    1 تشکر در 1 پست
    میانگین حضور
    نامشخص

    Title Icon رفع مشکل system.sin برای نصب رام [حل شد]

    سلام دوستان...
    حافظه داخلی گوشیم به طور کامل فرمت شده...(در حین نصب رام جدید)...دیگه گوشی بالا نمیاد....
    الان هر رامی رو که بخوام با flash tools روش نصب کنم...system.sin error میده...
    راه حل چی پیشنهاد میکنید؟!؟

  • #2
    توسعه دهنده
    مدیر بخش
    Payam_Tamiji آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _October_2014
    محل سکونت
    پشت سیستم
    نوشته ها
    3,022
    ميانگين پست در روز
    1.29
    Xperia-Z5 Android7.0
    تشکر
    3,196
    4,847 تشکر در 2,433 پست
    میانگین حضور
    4 دقيقه 32 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedm374 نمایش پست ها
    سلام دوستان...
    حافظه داخلی گوشیم به طور کامل فرمت شده...(در حین نصب رام جدید)...دیگه گوشی بالا نمیاد....
    الان هر رامی رو که بخوام با flash tools روش نصب کنم...system.sin error میده...
    راه حل چی پیشنهاد میکنید؟!؟
    سلام
    رام های مناطق مختلف رو با Xperiafirmدانلود کنید و به صورت فول وایپ فلشش کنید.
    بعضی رام ها متاسفانه با بعضی گوشی ها ناسازگاری می کنن و علتش مشخص نیست

    Sent from my E6683 using Tapatalk
    تشکر شده توسط :
    Sajad Askari

  • #3
    کاربر سایت
    hamedm374 آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _July_2016
    نوشته ها
    2
    ميانگين پست در روز
    0.00
    Xperia-T Android4.3.1
    تشکر
    0
    1 تشکر در 1 پست
    میانگین حضور
    نامشخص

    Title Icon حل کردن خطای system.sin

    با تشکر از راهنماییتون دوست عزیز....
    من اون کار رو انجام ندادم....
    بجاش...برا حل این مشکل از نسخه 0.9.18.6 برنامه استفاده کردم...
    قبل از اون آخرین نسخه flashtool رو نصب کرده بودم که خطا میداد....
    لینک دانلود:::
    Xperia_Flashtool_0.9.18.6
    تشکر شده توسط :
    Sajad Askari

  • #4
    کاربر سایت
    farshad9003 آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _April_2020
    نوشته ها
    2
    ميانگين پست در روز
    0.01
    Xperia-V Android4.1.2
    تشکر
    0
    0 تشکر در 0 پست
    میانگین حضور
    نامشخص

    Title Icon

    سلام
    گوشی من اکسپریا v هست LT25i
    حین مکالمه گوشی خاموش و الان که گوشی رو روشن می کنم فقط صفحه گوشی روشن میشه و هیچ چیزی نمایش داده نمیشه حتی لوگو
    گوشی را فلش کردم و فقط سه تا تیک اولی appslog و cache و data v رو زدم پیغام فلش موفق روی فلش تولز 0.9.18.6 گرفتم اما همچنان گوشی بالا نمیاد
    رام CUSTOMIZED MEA
    2.5.آ.9.2

    راهنمایی بفرمایید...

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •