سلام.اقا سجاد من همونیم که مشکل فریز و ریستارت داشتم.من هفته پیش از طریق ota به 7 اپدیت کردم،ولی این مشکلم هنوز ادامه داره؟تو اندروید 6 ای مشکل شروع شد و حتی با دوبار فلش زدن هم حل نشد.به نظرتون چه کار کنم؟گوشی رو بفروشم بره.خیلی دلزده شدم به خدا
سلام.اقا سجاد من همونیم که مشکل فریز و ریستارت داشتم.من هفته پیش از طریق ota به 7 اپدیت کردم،ولی این مشکلم هنوز ادامه داره؟تو اندروید 6 ای مشکل شروع شد و حتی با دوبار فلش زدن هم حل نشد.به نظرتون چه کار کنم؟گوشی رو بفروشم بره.خیلی دلزده شدم به خدا
برای پاسخ ها و تلاش های بی وقفه تون واقعا سپاسگزارم.نمیدونم اگه شما نبودید باید چی کار میکردم.خیلی ممنون بابت زحماتتون.
- - - Updated - - -
داداش اندروید 7 رو ota اپدیت کردید یا با فلش ؟
تشکر شده توسط :
Sajad Askari
تشکر شده توسط :
Sajad Askari
نه عزیز من فقط ota اپدیت کردم و فکر کنم مشکل از همین باشه.
الان شما هیچ مشکلی تو7 ندارید با این روش؟البته من یا باید برم علالدین یا بازار موبایل تا برام فلش کنن چون نه خودم لپ تاپ دارم ونه سر در میارم.ببخشید سرتونو درد اوردم.
خودت فلش بزنی 100 درصد بهتره
چون ببری بیرون خیلی وقتا رام های قدیمی نصب میکنن یا معتبر نیستن و... (طبق تجربه)
خودت سعی کن انجام بدی یا یکی از آشنا هات...
رام رسمیو از بخش رام ها دانلود کن و طبق این آموزش فلش کن:
اموزش جامع تصویری کار با فلش تولز همراه سوالات رایج با پاسخ (فلش رام رسمی/نصب درایور/فلش کرنل/باز و بستن بوت و....)
برای تشکر از هر شخصی فقط از دکمه تشکر پایین پست یا Like استفاده کنید و پست های اسپم ارسال نکنید
*** روت و نصب ریکاوری اندروید 6 گوشی های Z2,Z3,Z3c بیلد 291 و 575
بوت لودر باز و بسته ***
رام فوق العاده EXistenZ Marshmallow نسخه 5.6.5 بر پایه رام 291 گوشی Z2 اندروید 6.0.1
آموزش تغییر Emoji های گوشی به سبک whats app و LP/MM | ios
آموزش تصویری جامع دانلود و ساخت رام از سرور سونی از طریق برنامه Xperifirm
پکسو ساند مود:پروژه عظیم سمفونی(تمامی خانواده اکسپریا)
XPERIA Z2 IS KING OF THE Z Series
تشکر شده توسط :
sami7942
باز هم بابت وقت گذاشتن و اهمیت دادنتون ممنونم.امیدوارم مشکل بقیه هم از این طریق حل بشه ومن یه سبب خیری شده باشم برای کسانی هم که این مشکلو دارن وبه این تاپیک مراجعه میکنن
تشکر شده توسط :
Sajad Askari
تشکر شده توسط :
Sajad Askari