:
دسترسی سریع
  • Guest
:
محل تبلیغات شما

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 27

موضوع: نمایش لگ دار فیلمها در اندروید 7.0 پرمیوم

  1. #1
    کاربر حرفه ای
    golmina آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _May_2015
    محل سکونت
    مشهد
    سن
    30
    نوشته ها
    476
    ميانگين پست در روز
    0.61
    مدل رام
    32.3.A.0.376
    Xperia-Z5-Premium-dual Android7.0
    تشکر
    231
    148 تشکر در 104 پست
    میانگین حضور
    1 دقيقه 9 ثانيه

    Title Icon نمایش لگ دار فیلمها در اندروید 7.0 پرمیوم

    من هر فیلمی رو که تو گوشیم نگاه میکنم حالت لگ داره با برنامه های دیگه هم اون فیلم رو اجرا کردم بازم حالت صحنه آهسته داره[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]


    Sent from my E6833 using Tapatalk
    تشکر شده توسط :
    King Arc s

    محل تبلیغات
  2. #2
    پاسخگو و راهنما
    مدیر بخش
    Hossein MT آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _July_2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    978
    ميانگين پست در روز
    0.69
    مدل رام
    LineageOS 14.1
    Xperia-Z3-Compact Android7.0
    تشکر
    589
    1,543 تشکر در 810 پست
    میانگین حضور
    2 دقيقه 4 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط golmina نمایش پست ها
    من هر فیلمی رو که تو گوشیم نگاه میکنم حالت لگ داره با برنامه های دیگه هم اون فیلم رو اجرا کردم بازم حالت صحنه آهسته داره[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]


    Sent from my E6833 using Tapatalk
    سلام، با MX Player ، از Setting برنامه، از دکودر H/W+ استفاده کنید.
    استامینا روشنه، خاموش کن.
    ویرایش توسط Hossein MT : 2017_02_03 در ساعت 10:31
    ¶¶¶¶آموزش های من¶¶¶¶[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ][لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    2 کاربر از Hossein MT به خاطر این پست تشکر کردند.
    golmina,King Arc s

  3. #3
    کاربر حرفه ای
    golmina آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _May_2015
    محل سکونت
    مشهد
    سن
    30
    نوشته ها
    476
    ميانگين پست در روز
    0.61
    مدل رام
    32.3.A.0.376
    Xperia-Z5-Premium-dual Android7.0
    تشکر
    231
    148 تشکر در 104 پست
    میانگین حضور
    1 دقيقه 9 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط hmnt96 نمایش پست ها
    سلام، با MX Player ، از Setting برنامه، از دکودر H/W+ استفاده کنید.
    استامینا روشنه، خاموش کن.
    این تنظیماتی که گفتین رو انجام دادم بازم تغییری نکرد این مشکل فقط مال اندروید 7 هست؟ که دانگرید کنم به 6؟
    تشکر شده توسط :
    King Arc s

  4. #4
    پاسخگو و راهنما
    مدیر بخش
    Hossein MT آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _July_2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    978
    ميانگين پست در روز
    0.69
    مدل رام
    LineageOS 14.1
    Xperia-Z3-Compact Android7.0
    تشکر
    589
    1,543 تشکر در 810 پست
    میانگین حضور
    2 دقيقه 4 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط golmina نمایش پست ها
    این تنظیماتی که گفتین رو انجام دادم بازم تغییری نکرد این مشکل فقط مال اندروید 7 هست؟ که دانگرید کنم به 6؟
    این مشکل روی اندروید 7 هستش برای پخش ویدئو های فول اچدی و بالا تر.
    (البته با mx میشه ها)
    یا دانگرید کنید(فول وایپ)، یا صبر کنید آپدیت بیاد.
    ویرایش توسط Hossein MT : 2017_02_03 در ساعت 11:03
    ¶¶¶¶آموزش های من¶¶¶¶[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ][لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    3 کاربر از Hossein MT به خاطر این پست تشکر کردند.
    golmina,Mёy$αM,Sajad Askari

  5. #5
    کاربر فعال
    rezaashk آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _November_2014
    نوشته ها
    120
    ميانگين پست در روز
    0.13
    تشکر
    75
    113 تشکر در 58 پست
    میانگین حضور
    13 ثانيه

    Title Icon

    از برنامه mx player استفاده کن و تنظیمات دیکودر روی sw باشه درست میشه چون خودمم این مشکلو دارم

    Sent from my E6833 using Tapatalk
    تشکر شده توسط :
    Davuod

  6. #6
    کاربر فعال
    hamedevil4 آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _February_2014
    نوشته ها
    103
    ميانگين پست در روز
    0.08
    Xperia-XZ Android7.1
    تشکر
    6
    64 تشکر در 38 پست
    میانگین حضور
    21 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط golmina نمایش پست ها
    من هر فیلمی رو که تو گوشیم نگاه میکنم حالت لگ داره با برنامه های دیگه هم اون فیلم رو اجرا کردم بازم حالت صحنه آهسته داره[لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]


    sent from my e6833 using tapatalk
    برنامه buzz player یکی از بهترین هاست هیچ تنظیمی نیاز نداره بزنید حال کردی دکمه تشکر بزنید با هم خوشحال میشیم
    ویرایش توسط hamedevil4 : 2017_02_10 در ساعت 08:33
    7 کاربر از hamedevil4 به خاطر این پست تشکر کردند.
    golmina,Mёy$αM,MoSi M,Payam_Tamiji,plc_207,Sajad Askari,Shahab497

  7. #7
    کاربر حرفه ای
    golmina آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _May_2015
    محل سکونت
    مشهد
    سن
    30
    نوشته ها
    476
    ميانگين پست در روز
    0.61
    مدل رام
    32.3.A.0.376
    Xperia-Z5-Premium-dual Android7.0
    تشکر
    231
    148 تشکر در 104 پست
    میانگین حضور
    1 دقيقه 9 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedevil4 نمایش پست ها
    برنامه buzz player یکی از بهترین هاست هیچ تنظیمی نیاز نداره بزنید حال کردی دکمه تشکر بزنید با هم خوشحال میشیم
    دانگرید کردم درست شد دوباره آپ جدید اومد آپ کردم مشکلی نداره دیگه
    تشکر شده توسط :
    Sajad Askari

  8. #8
    کاربر حرفه ای
    golmina آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _May_2015
    محل سکونت
    مشهد
    سن
    30
    نوشته ها
    476
    ميانگين پست در روز
    0.61
    مدل رام
    32.3.A.0.376
    Xperia-Z5-Premium-dual Android7.0
    تشکر
    231
    148 تشکر در 104 پست
    میانگین حضور
    1 دقيقه 9 ثانيه

    Title Icon

    تو این آپ جدید بیلد376 این مشکل لگ در فیلمها رو داره ولی با mx player وقتی از گزینه sw decoder استفاده کردم تیک فیلم درست شد من نمیدونم چرا این گوشی اینطوریه

  9. #9
    ناظم انجمن
    Sajad Askari آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _October_2014
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    11,175
    ميانگين پست در روز
    11.44
    مدل رام
    Stock Nougat 7.0 Build 376
    Xperia-Z5-Premium-dual Android7.0
    تشکر
    13,939
    14,333 تشکر در 7,929 پست
    میانگین حضور
    13 دقيقه 33 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط golmina نمایش پست ها
    تو این آپ جدید بیلد376 این مشکل لگ در فیلمها رو داره ولی با mx player وقتی از گزینه sw decoder استفاده کردم تیک فیلم درست شد من نمیدونم چرا این گوشی اینطوریه
    داداش من دارم استفاده میکنم
    هیچ مشکلی نداره!
    رامو چطوری نصب کردی شما؟

    Sent From XPERIA Z5 PREMIUM
    برای تشکر از هر شخصی فقط از دکمه تشکر پایین پست یا Like استفاده کنید و پست های اسپم ارسال نکنید
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]
    [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ] [لینک ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده است. ]

    XPERIA Z2 IS KING OF THE Z Series


  10. #10
    کاربر حرفه ای
    golmina آواتار ها

    تاریخ عضویت
    _May_2015
    محل سکونت
    مشهد
    سن
    30
    نوشته ها
    476
    ميانگين پست در روز
    0.61
    مدل رام
    32.3.A.0.376
    Xperia-Z5-Premium-dual Android7.0
    تشکر
    231
    148 تشکر در 104 پست
    میانگین حضور
    1 دقيقه 9 ثانيه

    Title Icon

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad Askari نمایش پست ها
    داداش من دارم استفاده میکنم
    هیچ مشکلی نداره!
    رامو چطوری نصب کردی شما؟

    Sent From XPERIA Z5 PREMIUM
    otaآب کردم چون قبلا 7 همین مشکلو داشت دانگریت کردم به 6 بعد آپ جدید7 که اومد دوباره با otaآپ کردم

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •