سلام اسپیکر پایین گوشی من بعد از آپدیت به اندروید 7 دیگه کار نمیکنه به نظر میاد سوخته باشه و الان صداش خیلی بده
لطفا راهنمایم کنید نمایندگی سونی تو شیراز کجاست که درستش کنه و ضد ابی گوشی از بین نره
سلام اسپیکر پایین گوشی من بعد از آپدیت به اندروید 7 دیگه کار نمیکنه به نظر میاد سوخته باشه و الان صداش خیلی بده
لطفا راهنمایم کنید نمایندگی سونی تو شیراز کجاست که درستش کنه و ضد ابی گوشی از بین نره
سلام من هم بعد از ابدیت به ۷ این مشکل خرخر اسپیکر پایین برام پیش آمد. فکر میکنم سونی باید جوابگو خسارت ما باشه.
حالا من که بجنورد هستم چطور باید اسپیکر رو بخرم؟؟؟ از کجا قیمت رو بدست بیاره که گروه نخرم؟ لطفا شماره تلفن ویااا راه ارتباطی معرفی کنیتد.![]()
سلام، سوالتون رو یه جا مطرح کنین
اول از همه برای مطمئن تر شدن از خرابی اسپیکر اول رام 376 نوقا رو فول وایپ فلش کنید، بعد با کد *#*#7378423#*#* اسپیکر هارو تست کنید. ان شا ال... سالمه.
اگر نه، اگر گوشیتون گارانتی داره باهاشون صحبت کنید و اگه موافقت کردن گوشیو براشون بفرستین، اگر نه هم احتمالا سایت های پارستل و ماکروتل رو نگاه بندازید باید داشته باشه. البته اگه بازم پیدا نکردین میتونین با همون گارانتی صحبت کنید تا با پرداخت هزینه، براتون تعمیر کنن
تشکر شده توسط :
Sajad Askari