سلام اسپیکر پایین گوشی من بعد از آپدیت به اندروید 7 دیگه کار نمیکنه به نظر میاد سوخته باشه و الان صداش خیلی بده
لطفا راهنمایم کنید نمایندگی سونی تو شیراز کجاست که درستش کنه و ضد ابی گوشی از بین نره
سلام اسپیکر پایین گوشی من بعد از آپدیت به اندروید 7 دیگه کار نمیکنه به نظر میاد سوخته باشه و الان صداش خیلی بده
لطفا راهنمایم کنید نمایندگی سونی تو شیراز کجاست که درستش کنه و ضد ابی گوشی از بین نره
سلام.ممکنه باگ نرم افزاری هم باشه!به اندروید ۶ دانگرید کنید،ببینید مشکل حل میشه؟!چطوری صداش بده؟مثه خش خش و... داره؟!
.
در ضمن گوشی اگه تعمیری بشه دیگه بدرد نمیخوره!ضد آبی گوشی هم در هر صورت از بین میره،مگه اینکه یه چسب قوی بهش بزنید!که اونم زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد
Sent from my SM-N920S using Tapatalk
Just Sony
اگه از پستم خوشتون اومد,روی دکمه تشکر کلیک کنید
پشتیبانی بخش سونی و سامسونگ
عضو افتخاریگروه پکسوید
دقیقا خش خش داره قبلش تو همین اندروی ۷ کار میکرد یه موزیک با صدای بلند گذاشتم دیگه کار نمیکنه صدای زنگ خور و اس ام اس هم بد شده و حالت ویز ویز داره
احتمال خیلی خیلی زیاد همون باگ نرم افزاری بوده که به اسپیکر آسیب زده!این مشکلو یه بار دیگه تو کامنت داخل پورتال دیدم که نوشته بود:باگ جدید نوقاست که صدای اسپیکر ها بیش از حد زیاد میشن و احتمال خراب شدن و به خش خش افتادنشون زیاد!احتمالا همین مشکل برای شما پیش اومده!ولی حتما یبار به مارشمالو دانگرید کنید.احتمالش هست(کمه ها)که درست بشه!
Sent from my SM-N920S using Tapatalk
Just Sony
عضو افتخاریگروه پکسوید
تشکر شده توسط :
Sajad Askari
چطور باید دانگرید کنم و اگه درست نشه راه حل شما چیه
سلام.
دانگرید کردن همون فلش زدن یک رام با بیلدنامبر پایین تر هستش و هیچ فرقی با فول وایپ فلش کردن معمولی نداره!
با کمک گرفتن از تاپیک های زیر میتونین فول وایپ فلش کنید.
مجموعه خطاهای رایج در برنامه فلش تولز
*** نکات مهم درباره تغییرات و ارورهای فلش تولز ( آپدیت شد 1-2017 ) ***
اموزش جامع تصویری کار با فلش تولز همراه سوالات رایج با پاسخ (فلش رام رسمی/نصب درایور/فلش کرنل/باز و بستن بوت و....)
البته یه سوال اینجا پیش میاد، گفتید صدا زیاد بود، طی پخش آهنگ صدا قطع شد از اون اسپیکر و الان هم فقط خر خر میکنه.
این ینی اسپیکر شما سوخته و پاره شده و باید عوض شه(برای خودم دوبار این اتفاق افتاده)
شما برای اطمینان اینکارو انجام بدین، اگه درست نشد باید تعمیر شه
ویرایش توسط Hossein MT : 2017_02_14 در ساعت 16:42
3 کاربر از Hossein MT به خاطر این پست تشکر کردند.
Mёy$αM,MoSi M,Sajad Askari
Most Powerful In Z Series
XPERIA Z3 Plus
نه اونم خاموشه به بارم ریست کردم گوشی رو بازم درست نشد
Just Sony
عضو افتخاریگروه پکسوید
3 کاربر از MoSi M به خاطر این پست تشکر کردند.
alimir75,Hossein MT,Sajad Askari
سلام خسته نباشید من اسپیکر پایینم بعد پخش صدای بلند شروع به خش خش کردن کرد و الانم همین طور اندرویدم 7 گفتم شاید مال باگ نرم افزاری باش به همین خاطر به مارشمالو دانگرید کردم ولی درست نشد
حالا باید چیکار کنم