با سلام
بنده مدتیه که قصد خرید گوشی دارم . بعد از تحقیقاتی راجب گوشی ها تصمیم گرفتم xperia z5 premium رو خریداری کنم . پیش چند موبایل فروشی مختلف رفتم اما همشون میگفتن که
سونی جدیدا جنسش اصلا خوب نیست و خرابی زیاد داره و از هر 10 تا 2-3 تاش خرابه و اینکه حتی اگه با گارانتیم بگیری , اگه خراب بود ما مسِؤلیتی قبول نمیکنیم و خودت باید پیگیرش باشی
هرچند که احتمالا اونجا هم جواب رد بهت میدن . واقعا اگه اینجور باشه خرید سونی یه ریسکه که اصلا به انجامش نمیارزه .
در انجمن چند تا پست در این رابطه قرار داشت که متاسفانه جواب ها قانع کننده نبود !
چند نمونه از جواب ها :
1-همه شرکتا دارای خرابین و سونی هم از این قاعده مستثنی نیست
بنده منکر این نمیشم اما نه در حدی که داد همه فروشنده هارو در بیاره و اینقدر بد بگن ازش . شرکتای دیگه هم خرابی دارن اما چرا درباره برندای دیگه همچین حرفایی زده نمیشه. به قول
معروف "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها "
2-سونی شرکت بسیار معروفیه و قطعاتش از بهترین کیفیت برخورداره
این مورد هم کاملا صحیحه . شرکتی به بزرگی سونی (چه تو گوشی از برندای دیگه پایین تر باشه چه سرتر ) که یکی از معتبر ترین کمپانی های جهانه و تو صوتی و تصویری جدا از موبایل
حرف اولو میزنه , هیچ وقت با استفاده از اجناس دارای کیفیت نامرغوب نمیاد خودشو خراب کنه اتفاقا برعکس از مرغوب ترین ها استفاده میکنه ! اما اینم باید در نظر گرفت که گوشی هایی
که در ایران موجود هستند همگی چینی اند و کیفیتش به مراتب از جنس سایر کشور ها پایین تر . پس مشکل دار بودن گوشی ها چیزی از ارزش سونی کم نمیکنه !
3-فروشنده ها به دنبال سود خودشونن و چون از سامسونگ سود بیشتری میبرند اونو پیشنهاد میکنند
والا خیلی با این مورد موافق نیستم اما یکی از جاهایی که رفتم طرف دوستم بود و به هیچ وجه آدمی نیست که به خاطر سود بیشتر همچین حرفیو بزنه و یک جای دیگه هم که همینو گفت
جای کاملا معتبری بود و اتفاقا سونیم موجود داشت . بالاخره اون سونیا هم باید فروش بره دیگه ! حالا دوهزار سود بیشتر یا کمتر... جالب اینکه سونی قبلی(Z2) هم از همینجا
گرفتم و اتفاقا خیلیم تعریف میکرد از اون و واقعا هم گوشی خوبی بود . به همین خاطره که بازم خواهان خرید سونی هستم.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________
شاید یکم طولانی شده باشه ولی نیاز بود .امیدوارم پست جامعی در این مورد باشه چون میدونم مشکل خیلیای دیگه هم هست . لطفا فقط کسایی که اطلاعات کافی دارن جواب بدن ,
بالاخره گوشیو میخریم که چند سال باهاش کارکنیم , درست نیست که بعضیا با پاسخ نادرستشون مارو پشیمون کنند...
منتظر پاسخ دوستان هستم
-ممنون