با سلام و خسته نباشید دوستان چند مشکل رو بعد خرید گوشی داشتم امیدوارم بتونم به کمک شما حلش کنم
مشکل یک:
بعد از آپدیت دستگاه به اندروید 7 به یک مشکل برخوردم.اگه گوشی رو ببرید و رام 333 رو فلش بزنید(حتما بگید تیک همه وایپ ها رو بزنن تا رام قبلی کامل حذف بشه)درضمن بنده در فلش کردن گوشی اصلا تخصص ندارم میترسم بدتر شه
بعد از انتخاب کردن زنگ تماس گوشی بعد گذشت یک مدت خود به خود قطع میشود و گوشی با اینکه در حالت عمومی است اما مانند حالت سایلنت صدای تماس آن قطع است
و زمانی که وارد تنظیمات قسمت sound میشوم و روی زنگ های گوشی play میکنیم ملودی ها اجرا میشود اما صدای آن پخش نمیشود
برای رفع این مشکل هر بار باید گوشی را خاموشو روشن کرده و مجدد وارد تنظیمات شوم و ملودی مورد نظرم را انتخاب کنم تا اکتیو شود.
گاهی هم برای رفع این حالت از قسمت موزیک وارد آهنگ مورد نظر میشوم و آن را set to rongtone میکنم ،گاهی با این روش مشکل حل میشود و گاهی هم رفع نمیشود.
مشکل دو:
از وقتی که گوشی رو خریدم دقت به این موضوع نکردم اما چند وقت پیش دقت کردم دیدم صدای بلندگوی پایین نسبت به بالا کمتر ایا این عادیه؟
مشکل سه:
کن زدن گوشی هنگامی که وارد قسمت تماس ها میشویم
مشکل چهار:
مصرف باتری بشدت پایین به طوری که 3 4 ساعت نت و تماس و اهنگ به زور یک روز دوم میاره
نکته: با خود گوشی اپدیت کردم مشکل سه و چهار رو راه حل هایی دادن مثه :
درضمن بعد اپدیت خود گوشی دیگه ریست فکتوری نکردم