دوستان 20 دفعه رمزو اشتباه وارد کردم الان سوال امنیتی و جی میل میخواد.چطوری به ریکاوری برم ریست کنم ؟
دوستان 20 دفعه رمزو اشتباه وارد کردم الان سوال امنیتی و جی میل میخواد.چطوری به ریکاوری برم ریست کنم ؟
PexoidTeaM
آموزش روت و ریکاوری در اندروید 6.0.1 اکسپریا M4 Aqua ((بوتلودر باز)) ♥ نسخه 9 کرنل فوق العاده Sky Melon برای M4 Aqua[ریکاوری] TWRP 3.1-1.0 برای اکسپریا M4♥ پکسورام - رام فوق العاده برای [تک سیم و دو سیم] Xperia M4 Aqua
** اگر تونستم کمکتون بکنم، زدن دکمهیادتون نره **
تشکر شده توسط :
Hitler
PexoidTeaM
آموزش روت و ریکاوری در اندروید 6.0.1 اکسپریا M4 Aqua ((بوتلودر باز)) ♥ نسخه 9 کرنل فوق العاده Sky Melon برای M4 Aqua[ریکاوری] TWRP 3.1-1.0 برای اکسپریا M4♥ پکسورام - رام فوق العاده برای [تک سیم و دو سیم] Xperia M4 Aqua
تشکر شده توسط :
Hitler
دوست عزیز من الان گوشیم قفله روشنش میکنم فقط یک صفحه باز میشه برای باز کردن قفل از طریق جی میل و سوال امنیتی.بخوام ریکاوری نصب کنم باید بوت لودر باز کنم بوت لودر بخوارم باز کنم باید اول بک آپ بگیرم کلا نمیشه هیچ جوره ریکاوری نصب کنم.راهی هست که بخوام قفل گوشی رو از بین ببرم ؟ یا باید ببرم با باکس فلش بزنم ؟
PexoidTeaM