با سلام
از اونجایی که در برخی گوشی های سونی از چند نوع پنل صفحه نمایش ساخت شرکت های مختلف استفاده شده، راه های فهمیدن نوع پنل و شرکت سازنده اون رو براتون توضیح میدم، چون از اندروید 4.1 به بعد فهمیدن این موضوع از داخل خود گوشی میسر نیست
::: پیش نیاز ها:
در اندروید 4.0: هیچ پیش نیازی لازم نیست
در اندروید 4.1: روت بودن گوشی، دانلود و نصب برنامه ترمینال اندروید (Android terminal emulator)
::: روش کار:
- در اندروید 4.0:
کد مقابل رو در قسمت شماره گیر وارد کنید: *#*#7378423#*#*
بعد روی گزینه Service info و بعد Software info کلیک کنید
پایین صفحه، مقابل عبارت Touch Firmware Version: میتونید نوع پنل خودتون رو مشاهده کنید
- در اندروید 4.1:
به این دلیل که روش بالا در اندروید 4.1 جواب نمیده لذا نیاز به روت بودن گوشی و نصب بودن برنامه ترمینال داریم که در قسمت پیش نیازها بیان شد
(نکته: توصیه میشه بعد از نصب برنامه ترمینال، ابتدا گوشی رو ری استارت کنید و بعد مراحل رو ادامه بدید چون خودم تا ری استارت نکردم موفق نشدم پنل رو ببینم)
بعد از نصب و اجرای برنامه ترمینال دستوارت زیر رو به دقت و با به ترتیب وارد کنید:
su
(دستور بالا برای درخواست اجازه روت هست، بعد از تایپ دستور اجازه روت رو به ترمینال بدید)
dmesg|grep panel
با تایپ دستور بالا اطلاعات پنل صفحه نمایش نشون داده میشه، مقابل عبارت found panel vendor: شرکت سازنده پنل نوشته شده، مثلا مال من نوشته
found panel vendor: mipi_video_tmd_wxga_mdw30_id_1e
که عبارت tmd به معنای اینه که پنل ساخت شرکت توشیبا هست
ممکنه مال شما شرکت های دیگه ای مثل sharp یا خود sony باشه که باید تست کنید و ببینید
منتظر گزارش شما هستم، لطغا دوستان تست کنید و نتیجه رو بگید
تشکر هم فراموش نشه، ممنون
منبع:موبایلستان