به نام خدا
کپی این آموزش در انجمن های دیگه حتی با ذکر منبع مجاز نیست
آموزش مشاهده تلوزیون دیجیتال در دستگاه های آندرویدی توسط گیرنده دیجیتال (بدون نیاز به اینترنت)
سلام ،خیلی ها هستن مثل من که گوشی و تبلتشون واسشون فقط برای در ارتباط بودن با دیگران و وبگردی نیست و نهایت استفاده رو از دستگاهشون میبرن.یه زمانی گوشی های چینی با قیمت بسیار ناچیزی امکانات فوق العاده ای در اختیارتون میزاشتن یکیش همین مشاهده تلویزیون آنالوگ بود باکیفیت عالی با یه آنتن فسقلی.اما حالا غول های آندرویدی با قیمت های بسیار بالا همچین امکان سخت افزاری ندارن !!!!! مدتی پیش توی اینترنت به این ویدئو برخوردم حتما مشاهدش کنین :
یه کمپانی چینی دانگلی به انداز یه بند انگشت ساخته به اسم Pad Tv که از طریق پورت شارژر به دستگاه های آندرویدی که قابلیت OTG دارن به صورت مستقیم و بدون نیاز به تبدیل وصل میشه و از طریق نرم افزاری که همراهش هست شما میتونید خیلی راحت کانال های دیجیتال رو مشاهده کنید .
OTG چیست ؟
USB On-The-Go یا به اختصار USB OTG نوعی فناوری الکترونیکی است که به دستگاه های مجهز به درگاه USB مانند تلفن همراه اجازه می دهد تا اطلاعات موجود در یک وسیله دیگر مجهز به درگاه USB مانند فلش مموری یا تلفن همراه را بدون دخالت رایانه شخصی یا لپ تاپ استخراج کند.
وقتی کلیپ رو دیدم گفتم چقدر عالی ،خوب حالا این توی ایران هست ؟؟قیمتش چنده ؟؟
بعد از چند دقیقه جست و جو سایت های محدودی بودن که این قطعه رو داشتن و قیمتی بین 70 تا 100 هزارتومن داده بودن .
همراهش هم دوتا آنتن هست یکی کوتاه و دیگری ایستاده .
یه خورده بیشتر راجبش جست و جو کردم و معلوم شد این همون دانگل دیجیتالی هست که از طریق USB 2 به لب تاب و pc متصل میشه فقط پورتش فرق داره ولی درایورش یونیورساله (یعنی جهانی،مثل موس و کیبورد که فقط کافیه وصلشون کنید به سیستم و نیاز به نصب درایور نیست).همونطور که میدونید آندروید بر پایه ی لینوکس ساخته شده و لینوکس مثل ویندوز نیازی به نصب درایور ها نداره یعنی شما کافیه مثلا یه چاپگر رو به سیستمتون وصل کنید تا خود لینوکس درایورش رو نصب کنه .
از موضوع منحرف نشیم،خوب ما مشکل درایور نداریم پس آندروید باید این دانگل رو زمانی که به دستگاه متصل میشیم شناسایی کنه .
اما چطور باهاش تلویزیون مشاهده کنیم ؟؟؟دانگلی که در ابتدای موضوع بهش اشاره شد راه حل ماست .این دانگل همراه خودش نرم افزاری داره که همون نقش پلیر رو داره .
خوب حالا 2 تا راه داریم:
1 دانگل مخصوص آندروید رو بخریم که بسیار کوچیک و زیباست
2 دانگل usb با مارک های مختلف بخریم که هم روی گوشی قابل استفادست هم روی ویندوز ؟؟
انتخابش با خودتون و بسته به نوع استفادتونه .
ببخشید که مطلب طولانی شد میخواستم دوستان مبتدی کاملا موضوع رو به ساده ترین روش ممکنه درک کنن آموزش در پست دوم.
---------------------------------------------------------------------