با سلام خدمت همه دوستان عزیز
یادم 2.3 سال پیش فکر کنم بود که اندروید 4.1 برای سونی اومد من اون زمان Xperia P داشتم تازه هم تو سایت xda-developers ثبت نام کرده بودم تازه داشتم یاد میگرفتم
حرفه ای تر که یک دوست چینی پیدا کردم وقتی اندروید 4.1 اومد بعد گوشی Z1 هنوز نیومده روت شده با برنامه Vroot که بعدا شد iroot من اون اموزش رو که برای بار اول
نوشتم تو فروم های اندرویدی ایران حتی تو خود xda-developers که مدرکش هم بر اساس تاریخ پست هاش هست اما بعد همه به اسم خودشون زدند ... بگذریم
چند روز پیش همون دوستم که الان مثل من Xperia Z3Compact داره بهم گفت یک برنامه تو چین تونسته اندروید 5.02 سونی رو روت کنه و من هم تست کردم سریع لینک
برنامه رو گرفتم ازش KingRoot همون برنامه ای بود که قبلا شاید باهاش کار کرده باشین با برنامه iroot نصب میشد اما حالا سایت اصلی برنامه درست شده و جدا از اون برنامه
نکته :دوستانی که با این برنامه و روش روت کردن اون مشکل دارن میتونند از نسخه دسکتاپ جدید برنامه iRoot استفاده کنند که به راحتی و بدون برنامه رفع تحریم گوشی رو روت میکنه
آموزش روت بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با استفاده از برنامه iRoot
...............................
خوب بریم سراغ آموزش برنامه
برنامه رو از پایان همین پست دانلود کنید.
قبل شروع و باز کردن برنامه تو گوشی تون به اینترنت دسترسی داشته باشید و حتما با برنامه رفع تحریم رو هم قبل اجراء برنامه باز کنید ..
ابزار عبور از تحریم
چون من یکبار نتیجه نگرفتم و شک کردم به اینترنت بار دوم خیلی سریع نتیجه گرفتم
بعدکه دانلود کردید هنگام نصب برنامه ازتون در مورد امنیت سوال میکنه که اجازه ادامه نصب رو بدید
در اینجا گزینه روت رو انتخاب کنید
حالا بسته به سرعت اینترنت شما زمان میبره تا عملیات روت انجام بشه
با ظاهر شدن پیغام Root successfully گوشی شما روت شده
حالا تو گوشی برنامه KingRoot تو منوی گوشی تون ظاهر میشه
پیشنهاد میشه بعد روت کردن با برنامه های مثل Root Explorer اطمینان حاصل کنید روت کامل شده
خوب حالا میتونید از روت تون لذت ببرید کامل این برنامه های که من تست کردم به راحتی کار میکنه
هر کس تست میکنه اسم گوشی با بیلد نامبر رو اینجا بگه
نقل قول تو هر سایتی فقط با ذکر منبع xperian.ir
نکته : برای پایداری روت و یا نصب ریکاوری به تاپیک های زیر مراجعه کنید:
پایداری روت و نصب Supersu
آموزش روت پایدار دیوایس های سونی / اندروید 4.4 و 5.0 / بوت بسته
نصب ریکاوری:
اموزش تصویری نصب ریکاوری دوگانه /Sony Devices /TWRP - PhilZTouch
برای روت اندروید 6 به تاپیک های زیر مراجعه کنید:
برای Z2-Z3
*** سورپرایز: روت و نصب ریکاوری اندروید 6 زد2 و زد3 بیلد 291 و 575 بوت لودر باز و بسته ***
برای سری Z4,Z5,M5 و...
روت و ریکاوری رام رسمی مارشمالو / Z5 seri _Z3+ _M5
دانلود:
دانلود برنامه مخصوص کامپیوتر نسخه 3.2.0 EXE
دانلودآخرین نسخه کینگ روت V4.9.6
لینک سایت رسمی King Root برای دانلود آخرین نسخه ها
منبع