اگر اخبار ها و خبر های مربوط به این ساعت رو خونده یا دیده باشید متوجه گزارش برخی مصرف کنندگان را حاکی از بیرون زدن ساعت از دور قابش که بند روی آن سوار است(جنس و رنگ این قاب فلزی در مدل هایی با بند های مختلف متفاوت است)شده باشید.بسیاری از این نگران اند که ممکن است ضذ آب بودن ساعت از بین رفته باشد.
من طراحی این ساعت رو به شما توضیح میدم که باعث میشه کاملا متوجه بشید چگونه ضد آب بودن این ساعت تضمین شدست:
بخش اصلی ساعت شامل کاسه پلاستیکیی است که طلاعات ساعت در پشت آن چاپ شده(همونجایی که بر روی دستتات قرار میگیرد).
این کاسه محتویات و کیت ساعت رو با خود همراه دارد و بر روی آن حسگر های دکمه های برگشت home و موارد بیشتر و بر روی صفحه حسگر ها تاچ LCD قرار دارد که با دقت خاص و رعایت قوانین ضد آبی بر روی دیواره کاسه ساعت قرار گرفته. این بخش اصلی دستگاه ساعت بود که در همه مدل آن که شامل بند استیل ضد زنگ و سیلیکونی و فلز ضد زنگ مشکی و طرح فیفا است یکسان است.
این چند مدل بندکی گفتم اگر دقت کرده باشید شما بدنه ساعت رو با رنگ های مختلفی میبینید.استیل رنگ نقره یا سیلیکونی با رنگ آلومینیوم مشکی.
با چسب هایی این قاب ها به بدنه اصلی میچسبند که اینگونه به نظر میرسد که به راحطی قابل جدا شدن هستن و باعث نگرانی مردم شده.
البته شکستن کاسه باعث از بین رفتن ضد آبی ساعت میشه و چون پلاستیکیه به خوبی مراقب باشید.
اگر به طراحی پی بردید متوجه میشید این کاسه بیرون زده کاملا ضد آب است چون صفحه نمایش بر روی کاسه قرار گرفته.
من خودم با این مشکل روبرو شدم.کاملا ساعتمو تست کردم و ضد آبیش رو هم تست کردم.هیچ گونه درز و مشکلی ندیدم که آب تونسته نفوذ کنه.
منبع سایت ایکسپریان