آموزش: راهکار هایی برای افزایش حریم خصوصی در اندروید

0
۵۵,۰۷۱

گوگل اساسا بخش بزرگی از گوشی های هوشمند را به لطف اندروید در اختیار دارد. نرم‌افزاری مبتنی بر لینوکس که تقریبا در همه تلفن ‌های هوشمند در جهان اجرا می ‌شود ، به جز دستگاه‌ های اپل و چند دستگاه از شرکت ‌های شجاع که سعی می‌کنند جایگزین آن باشند. اندروید به صورت رایگان در دسترس است ، اما هنوز هزینه دارد. برای داشتن یک تجربه مناسب به خدمات Google Mobile وابسته خواهید بود. گاهی اوقات ، این شامل ارسال داده‌ های شما هنگام استفاده از برنامه ‌ها ، جستجو از طریق مرورگر و غیره است. خلاص شدن از شر همه انواع ردیابی داده ‌ها ممکن نیست مگر اینکه به یک رام سفارشی منتقل شوید یا به سمت رقبا کوچ کنید. با این حال ، چند نکته وجود دارد که باعث می شود احساس امنیت بیشتری کنید. این چند نکته توسط نویسندگان وب سایت AndroidPolice ارائه شده است ، و ما می توانیم برخی از این نکات را در اینجا فهرست کنیم.

چگونه امنیت / حریم خصوصی تلفن هوشمند اندرویدی خود را افزایش دهید

دستگاه‌ های دارای Android 10 یا بالاتر ، می‌توانند حریم خصوصی را از طریق حساب Google و تنظیمات Android تغییر دهند. نسخه‌ های دیگر ، کاربر را ملزم می ‌کنند تا اپلیکیشن تنظیمات را جستجو کند ، خوشبختانه ، نوار جستجو برای مدت طولانی در دسترس بوده است.

1 – بک آپ را خاموش کنید

اولین نکته شامل خاموش کردن گزینه های پشتیبان گیری خودکار ارائه شده توسط Google است. باید به Settings > System > Backup بروید. در آنجا ، پشتیبان‌گیری در Google Drive را غیر فعال می ‌کنید.

البته ، با انجام این کار ، برخی از ویژگی های ساخته شده برای سهولت در استفاده از گوشی را قربانی خواهید کرد. به عنوان مثال ، شماره شما شامل قابلیت همگام سازی یا چت های پیامکی نخواهید بود ، بنابراین در صورت گم شدن یا شکستن گوشی ، آنها بازیابی نمی شوند. همچنین تنظیمات دستگاه‌ های سفارشی از جمله گذرواژه‌ های Wi-Fi را از دست خواهید داد و از عکس ‌ها و ویدیو هایتان نسخه پشتیبان تهیه نمی ‌شود.

آموزش: راهکار هایی برای افزایش حریم خصوصی در اندروید

البته هنوز راه ‌حل ‌هایی مانند ownCloud یا سایر راه‌حل‌ های منبع باز مشابه برای نگهداری فایل ‌های شما در “فضای ابری” وجود دارد.

2 – به برنامه ها و خدمات شخص ثالث بپیوندید

البته این گزینه برای کسانی است که می خواهند اندروید بدون گوگل داشته باشند. به هر حال ، اگر می‌خواهید جایگزین‌ هایی برای Google Apps دریافت کنید ، همچنان اطلاعات را به برنامه ‌های دیگر ارائه می‌دهید. بنابراین این می تواند فقط یک گزینه شخصی باشد که اطلاعات خود را برای چه کسی ارسال می کنید.

می توانید Gmail را به گزینه هایی مانند Microsoft Outlook تغییر دهید. Drive را می توان با Dropbox یا Onedrive جایگزین کرد ، برنامه Keep را می توان به Evernote تغییر داد. حتی گزینه هایی برای Maps مانند OsmAnd (OpenStreetMap) و Here WeGo نیز وجود دارد. حتی می توانید سرویس های خود را به جایگزین های منبع باز تغییر دهید.

می‌توانید برخی از برنامه‌ های گوگل را از طریق منوی تنظیمات یا حتی از طریق برخی لانچر ها غیرفعال کنید. با این حال ، برخی از برنامه ها مانند جستجوی گوگل هنوز مورد نیاز هستند ، می توانید برنامه های غیر اجباری مانند YouTube و غیره را غیر فعال کنید.

3 – یک مرورگر شخص ثالث را انتخاب کنید

گزینه دیگر شامل تغییر کروم و مکانیسم های ردیابی آن به یک مرورگر شخص ثالث است. گزینه هایی مانند مرورگر و Opera GX و همچنین فایرفاکس و فایرفاکس فوکوس برای کسانی که خواهان حفظ حریم خصوصی هستند وجود دارد. همچنین می‌توانید از Microsoft Edge ، مرورگر داخلی سامسونگ و Vivaldi استفاده کنید.

آموزش: راهکار هایی برای افزایش حریم خصوصی در اندروید

می‌توانید Google Chrome را نگه دارید و ویژگی‌ های تخلیه اطلاعات آن را کاهش دهید. می توانید به منوی سه نقطه > تنظیمات > موتور جستجو بروید و به موتور جستجوی شخص ثالث مانند DuckDuckGo.com تغییر دهید که بهترین موتور برای حفظ حریم خصوصی است. البته ، گوگل همچنان به عنوان پادشاه موتورهای جستجو بر سر جای خود ثابت ایستاده است ، بنابراین به کمی تطبیق نیاز خواهید داشت. اگر می‌خواهید چیزی پیدا کنید ، غول جستجو همچنان بهترین مکان برای بازدید است.

گزینه دیگر غیرفعال کردن همگام سازی است ، اما همگام سازی بین پلتفرم را از دست خواهید داد. همچنین می‌توانید ابزار گذرواژه ، روش ‌های پرداخت و گزینه ‌های تکمیل خودکار Google را غیرفعال کنید.

نکته دیگر این است که بدون قید و شرط به حالت ناشناس اعتماد نکنید.

حالت ناشناس نوید یک حالت مخفی شدن را می دهد و می گوید که داستان مرور شما خصوصی خواهد بود. با این حال ، ISP شما و ارائه دهندگان Wi-Fi عمومی ممکن است همچنان بتوانند وب سایت هایی را که بازدید می کنید مشاهده کنند. مرورگرهایی مانند مرورگر Tor مبتنی بر فایرفاکس وجود دارد. اینها داده های شما را رمزگذاری می کنند و به شما امکان می دهند “واقعا نامرئی” باشید.

4 – احراز هویت 2 مرحله ای برای همه چیز

آموزش: راهکار هایی برای افزایش حریم خصوصی در اندروید

این برای هر کسی که می خواهد در این دنیای پر از هکرها و ویروس ها ایمن بماند ، اجباری است. البته این حالت شما را از گوگل بی نیاز نمی کند ، اما چیز های دیگری وجود دارد که باید نگران آنها باشید. گوگل از قبل یک احراز هویت 2 کارخانه ای ارائه می دهد و صادقانه بگوییم ، این یک امر ضروری است! سایر برنامه‌ ها و سرویس‌ ها، مانند مایکروسافت ، فیس‌ بوک ، توییتر ، Reddit ، Slack و Password Managers نیز دارای گزینه‌های 2FA هستند.

5- نکات دیگر

برخی “روش‌های خوب” وجود دارد که هنوز هم می‌ توانید در استفاده از اندروید از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال ، زمانی که از موقعیت مکانی استفاده نمی ‌کنید یا به آن نیاز ندارید ، می ‌توانید آن را خاموش کنید. استفاده از گزینه ‌های موقعیت مکانی با مصرف کمتر باتری نیز شارژ باتری تلفن را برای مدت طولانی ‌تری حفظ می ‌کند.

نکته دیگر این است که بررسی کنید کدام برنامه ‌ها Device Admins هستند (تنظیمات > برنامه ‌ها > پیشرفته > دسترسی ویژه برنامه > برنامه‌ های سرپرست دستگاه. Find My Device و Google Pay از جمله برنامه ‌هایی هستند که معمولا به طور پیش‌فرض این مجوز را دریافت می ‌کنند.

مجوز های برنامه ها را پیگیری کنید. اگر متوجه شدید که یک برنامه مجوز دارد که لزوما به آن نیاز ندارد ، آن را غیر فعال کنید.

آموزش: راهکار هایی برای افزایش حریم خصوصی در اندروید

از ورود با گوگل به برنامه های شخص ثالث خودداری کنید. سعی کنید حساب های فردی جدید با رمز های عبور جداگانه ایجاد کنید.

یک چکاپ امنیتی را اجرا کنید. Google شما را از طریق لاگین‌ های استفاده نشده و برنامه ‌های شخص ثالث با دسترسی به حسابتان هدایت می‌کند و از شما می‌پرسد که آیا همچنان به آن ‌ها نیاز دارید یا خیر.

6 – رام سفارشی اندروید

آخرین و تنها گزینه نصب کاستوم رام است. اگر دستگاهی دارید که پشتیبانی آن به پایان رسیده است ، این تمرین خوبی است. اگر به نکاتی در مورد نحوه فلش کردن کاستوم رام در دستگاه خود نیاز دارید ، XDA-Developers جایی است که باید به آن مراجعه کنید. همچنین برخی رام های سفارشی خاص مانند پروژه /e/ وجود دارند که تجربه ای واقعا بدون گوگل را ارائه می دهند.

نظر شما چیست؟ شما چقدر به امنیت و حریم خصوصی خودتان بر روی گوشی هوشمندتان اهمیت می دهید؟

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here