اپل به دنبال افزایش ظرفیت و طول عمر باتری گوشی های آیفون

1
۱۶,۳۹۸

بر کسی پوشیده نیست که جهبه گیری اپل در مورد باتری گوشی های آیفون از قدیم الیام مورد توجه بسیاری از دارندگان این محصولات بوده و غوغای پدید آمده در رابطه با قصد و قرض داشتن کوپرتینو ها در این مسئله و کم کاری آنها همیشه پایشان را به مباحث ، مشکلات و دادگاه های رسمی و غیر رسمی باز کرده است. در حقیقت باید گفت که گوشی های هوشمند آیفون علاوه بر اینکه باتری های ضعیفی را به همراه دارند ، ثابت شده است که پس از انجام به روزرسانی به نسخه های جدید تر از سیستم عامل iOS نیز ، از این ظرفیت رفته رفته کاسته شده و این شرکت با ترفند های خود خریداران را مجبور به تعویض باتری یا فراتر از آن ، تعویض تلفن همراه به نسخه ای جدید تر سوق می دهد.

اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده در پنجشنبه گذشته تعدادی از جدیدترین اختراعات ثبت شده اپل را منتشر ساخت. این لیست شامل سه حق ثبت اختراع در زمینه فناوری های باتری و به جهت افزایش طول عمر باتری هستند. این حق ثبت اختراع همچنین نشان دهنده گسترش ظرفیت باتری ، کاهش اندازه دستگاه و تشخیص انبساط باتری است. این باعث می شود دستگاه قابلیت حمل بیشتری داشته باشد و همچنین از ایمنی کاربر اطمینان حاصل شود.

لازم به ذکر است که در ثبت اختراع بر روی الکترودهای مثبت و منفی باتری ، اپل به طور خاص ذکر کرده که این حق اختراع توسط اپل و در همکاری با وزارت انرژی ایالات متحده تهیه شده است. این بدان معناست که دولت ایالات متحده از حقوق خاصی در مورد حق ثبت اختراع برخوردار است.

اپل به دنبال افزایش ظرفیت و طول عمر باتری گوشی های آیفون

اپل برای افزایش عملکرد باتری از روکشی استفاده می کند که میانگین ولتاژ و چگالی انرژی را بهبود می بخشد. این شرکت و وزارت انرژی ایالات متحده ترکیبی از پوشش سطح و مواد کاتد یون لیتیوم را ایجاد کرده اند. این مواد میانگین ولتاژ و احتباس سیکل را نشان می دهند که کاملا متفاوت از پوشش های سنتی آلومینا است.

طبق گفته اپل ، استفاده از این اکسید یون لیتیوم حاوی لانتانیم و تیتانیوم (LLTO) به عنوان پوشش دارای یک مزیت است. مزیتی که آن را به ترکیبی بهتر از اکسید کبالت یا پوشش آلومینای معمولی بدل خواهد کرد. همچنین این مواد دارای ولتاژ متوسط ​​بالاتر و میزان احتباس انرژی بالاتر (سطح سلامت باتری) خواهند بود. اپل در نظر دارد تا از این فناوری برای گوشی های آیفون ، تبلت های آیپد ، ساعت های هوشمند اپل واچ ، آیپاد ها ، نمایشگر ها ، اپل تی وی ، مک و لوازم جانبی استفاده کند.

حق ثبت اختراع در رابطه با باتری و افزایش طول عمر آن

ثبت اختراع دوم در مورد یک باتری فلزی کوچک است. پتنت ثبت شده همچنین اختراع یک سیستم باتری را برای قرارگیری در اطراف اجزای داخلی توصیف می کند. این سیستم جدید امکان استفاده از باتری های بزرگتر در بدنه را بدون آسیب رساندن به سایر قطعات فراهم می کند.

اپل به دنبال افزایش ظرفیت و طول عمر باتری گوشی های آیفون

ممکن است بارهای الکتریکی در فلز یا بدنه خارج از باتری وجود داشته باشد. به همین دلیل ، طراحی باتری فعلی باید باتری را از سایر اجزا به طور فیزیکی جدا کند. این امر منجر به اتلاف فضای مشخصی می شود و در نتیجه استفاده از یک باتری بزرگ تر را محدود می کند.

پتنت اختراع سوم نیز شامل چندین راه حل را برای شناسایی و کاهش باد کردگی باتری می شود. این که آیا این حق ثبت اختراعات برای یک ماشین یا یک گوشی هوشمند است هنوز مشخص نیست اما باید گفت که ثبت آن به جهت کسب اطمینان از ایمنی لازم است که برآمدگی به وجود آمده در باتری را تعیین می کند.

وقتی سیستم باد کردن باتری را تشخیص داد ، سنسور این مشکل را پیدا می کند (مانند تشدید صوتی ، تداخل نور ، تماس فیزیکی یا فشار). علاوه بر این ، سیستم تصمیم می گیرد که چگونه سرعت و شدت شارژ را کاهش دهد یا از گسترش بیشتر جلوگیری کند. ممکن است سیستم مجبور باشد شارژ یا تخلیه باتری را به طور منطقی تنظیم کند. این بدان معنی است که سیستم از نوعی بهینه سازی خودکار باتری پشتیبانی می کند.

اپل به دنبال افزایش ظرفیت و طول عمر باتری گوشی های آیفون

به نظر می رسد شرکت اپل قصد دارد تا محصولات سال های بعد خودش را از نظر باتری و عملکرد باتری بهبود ببخشد. باید گفت که در کنار تکامل سایر بخش های گوشی های این شرکت ، این باتری ها و ظرفیت پایین در کنار سرعت شارژ آهسته شان بودند که همیشه باعث سرخوردگی محصولات اپل می شدند و اکنون زمان آن فرا رسیده است تا آمریکایی ها فکری به حال محصولات جدیدشان کنند. البته نباید انتظار داشت که در آینده ای نزدیک (همین امسال) از این تکنولوژی در گوشی های آیفون 13 استفاده شود. چرا که ثبت حق اختراع تماما به معنی تکمیل آن اختراع نیست.

شما چه تجربه ای از کار کردن با گوشی های آیفون دارید؟

[تعداد: 2    میانگین: 3/5]

یک دیدگاه

  1. باید بیاد از سونی یاد بگیره ماندگاری باتری رو ..
    زد۲ که داشتم بعد از سالها همچنان مثل روز اولش باتری نگه میداشت لامصب..

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here