بحث داغ: 7 ترند در بازار گوشی های هوشمند که دوست نداریم سال 2021 شاهد آنها باشیم

9
۱۸,۳۶۶

سال 2020 از بسیاری جهات برای سازندگان تلفن های همراه هوشمند سال مهمی محسوب می شود. فناوری 5G برای بسیاری از گوشی های هوشمند علاوه بر مدل های پرچمدار عرضه شد ، ما شاهد عرضه گوشی های تاشو و مقاوم بودیم و گوشی های هوشمند میان رده نیز قابلیت های زیادی را با توجه به قیمت کم شان به دست آوردند.

با این حال ، سال 2020 اصلا سال خوبی نبود و برای هر کمپانی که در این سال با موج تغییرات همراه شده بود ، آرزو می کنیم که برخی از ترند های این سال در سال 2021 دیگر تکرار نشوند. از آنجایی که امروز آخرین روز از سال 2020 است ، تصمیم گرفته ایم این مقاله را برای شما بنویسیم. با ما در اکسپریان همراه باشید.

اضافه کردن کلمه 5G به انتهای اسم هر گوشی

بحث داغ: 7 ترند در بازار گوشی های هوشمند که دوست نداریم سال 2021 شاهد آنها باشیم

قابل درک است که در یکی دو سال اول از عرضه جهانی فناوری 5G پسوند “5G” را زیاد ببینیم اما امروزه پشتیبانی از چنین تکنولوژی در میان پرچمداران به امری عادی تبدیل شده است. از آنجایی که از سال آینده این فناوری رایج تر خواهد شد ، امیدواریم تولید کنندگان سال آینده این کنوانسیون نامگذاری را برای تلفن های گران قیمت لغو کنند. آیا واقعا منطقی نخواهد بود که برند ها فقط برای گوشی هایی که تنها به شبکه 4G متصل می شوند از کلمه “4G” در انتهای نام گوشی خود استفاده کنند؟

ترند احمقانه دیگری که در سال 2020 مشاهده شده است ، اقدام اپراتور ورایزون (Verizon) بود. آنها یک قدم جلوتر رفته و کلمه “UW 5G” بر روی تلفن های خود حک کرده اند ، که نشان دهنده پوشش باند پهن فوق العاده یا mmWave 5G است. احتمالا بدترین نام در این زمینه Nokia 8 V 5G UW است. چطور است فقط آن را نوکیا 8.3 ورایزون نامید؟

استفاده از بدنه پلاستیکی بر روی گوشی های هزار دلاری را متوقف کنید

بحث داغ: 7 ترند در بازار گوشی های هوشمند که دوست نداریم سال 2021 شاهد آنها باشیم

ما مشکلی با “گلاستیک” سامسونگ نداریم – برند پلاستیکی که به معنای احساس بدنه شیشه ای مانند در دست ساخته شده است. مسئله اصلی ما این است که این شرکت تصمیم گرفته است تا از این ماده بر روی گوشی هزار دلاری Galaxy Note 20 خود استفاده کند.

استفاده از طرح پلاستیکی که به نظر می رسد پلاستیک است و در تلفن های ارزان قیمت رایج می باشد یک چیز است ، اما اینکه شما بیش از 900 دلار برای یک دستگاه پیشرفته هزینه می کنید مسئله دیگری است. امیدواریم سامسونگ این مواد را به دستگاه هایی مانند سری گلکسی A و Galaxy FE / Lite محدود کند. متناوبا ، ما خواستار این هستیم که این ماده پلاستیکی را تغییر داده تا بیشتر شبیه شیشه شود.

یکی دیگر از دلایلی که ما در Note 20 با مشکل گلاستیک روبرو شدیم این است که سامسونگ در واقع مشخصات گوشی را با این تفاسیر تغییری نداده است. من مطمئن هستم که اگر این گوشی دارای نرخ تازه سازی بالای نمایشگر و یا دوربین های چشمگیرتر باشد ، بسیاری از مصرف کنندگان با جنس بدنه پلاستیکی مشکلی نخواهند داشت ، اما این گوشی هیچکدام از این موارد را رعایت نکرده است.

دوربین های 2 مگاپیکسلی بلا استفاده

بحث داغ: 7 ترند در بازار گوشی های هوشمند که دوست نداریم سال 2021 شاهد آنها باشیم

یکی از روی اعصاب ترین ترند های دوربین در دو سال گذشته استفاده از سنسور های 2 مگاپیکسلی با کیفیت پایین بوده است. این یک تلاش شفاف برای اضافه کردن تعداد دوربین گوشی هاست. ما دیده ایم که از شیائومی و Realme گرفته تا سامسونگ و Oppo این استراتژی را اتخاذ کرده اند ، اغلب از دو دوربین 2 مگاپیکسلی استفاده می کنند تا بتوانند در مورد ارائه دوربین های پشتی چهارگانه دروغ بگویند.

قطعا دوست داریم که برند های بیشتری در مورد رویکرد کیفیت نسبت به کمیت برای دوربین ها در سال 2021 تصمیم بگیرند. به عبارت دیگر ، ما دوست داریم که برند ها به جای افزودن لنز های بیشتر ، دوربین های اصلی ، لنز های فوق عریض یا حتی ماکرو خود را بهبود بخشند. در مورد مورد دوم ، اگر برند ها همچنان در ارائه لنز ماکرو اصرار دارند ، امیدواریم که به جای دوربین های 2 مگاپیکسلی ، شاهد سنسور هایی با وضوح بالاتر با فوکوس خودکار باشیم.

شارژر های سیمی آهسته از برند های معروف

باور اینکه شما در واقع می توانید تلفن هایی با سرعت شارژ 65 واتی یا حتی بیش از 100 واتی را در سال 2020 خریداری کنید ، مانند Xiaomi Mi 10 Ultra و OnePlus 8T بسیار سخت و عجیب است. چیزی که باورش حتی سخت تر و عجیب تر است این هست که هنوز تلفن های شاخصی وجود دارند که از فناوری شارژ سریع و شارژر سریع بی بهره اند.

دستگاه هایی مانند Motorola Edge Plus و Google Pixel 5 با شارژر 18 واتی خریدران را بسیار نا امید می کنند ، در حالی که سری آیفون 12 و LG V60 به ترتیب با سرعت شارژ 20 و 25 وات کمی سریعتر از دو مدل قبلی هستند. در هر صورت ، ما خواستار این هستیم که شارژر سریع بیشتر از 30 واتی را در همه گوشی های هوشمند پرچمدار به عنوان یک ترند در سال 2021 داشته باشیم.

برخی از مصرف کنندگان نگران این هستند که شارژ سریع می تواند باتری گوشی را به مرور تخریب کند ، اما چه چیزی مانع شارژ قطره ای برند ها از 80 به 90٪ به بعد است؟ همچنین گزارش شده است برند Oppo ادعا کرده که باتری گوشی Ace 2 آن ها پس از 800 چرخه (یعنی دو سال) شارژ با سرعت 65 وات ، به 90٪ ظرفیت سالم بودن می رسد و در نهایت 10 درصد قدرت خود را پس از دو سال از دست می دهد. در نهایت ، برند ها همیشه می توانند تلفن های هوشمند خودشان را با شارژ سریع عرضه کنند اما در صورت تمایل ، این ویژگی را به طور پیش فرض غیرفعال کنند.

تعهدات ضعیف نسبت به بروز رسانی دستگاه

Google قبلا متعهد شده است که سه سال به روزرسانی سیستم عامل را در تلفن های Pixel خود ارائه دهد. امسال نیز کمپانی سامسونگ با ارائه تعهد سه ساله در مورد به روزرسانی های نسخه Android برای برخی از دستگاه ها به این روند پیوست. این یکی از معدود نقاط روشن در این زمینه در سال 2020 بود.

در این سال وان پلاس تنها یک به روزرسانی را برای گوشی های Nord N10 و N100 خود تایید کرده ، در حالی که موتورولا فکر می کرد می تواند با تعهد یک نسخه به روزرسانی برای تلفن 1000 دلاری Edge Plus خود کنار بیاید. Moto سرانجام تغییراتی در این روند داد و دوباره به ارائه دو به روزرسانی اندروید برای گوشی هایش بازگشت ، اما چرا در وهله اول باید این مشکل را پشت سر بگذاریم؟

بین مصرف کنندگانی که تلفن همراه خودشان را به دلیل مشکلات اقتصادی و شرایط همه گیری ویروس COVID-19 تعویض نمی کنند ، منطقی است که برند های بیشتری به بروزرسانی های نرم افزار در طولانی مدت پایبند بمانند.

افزایش عمده قیمت گوشی های پرچمدار

شیائومی ، Realme و OnePlus همه پرچمداران سال 2020 را با قیمت بالاتر از مدل های قبلی ارائه دادند. بخشی از این امر ظاهرا به دلیل بالاتر بودن قیمت قلب گوشی های هوشمند یعنی سیستم روی تراشه برای محصولات پرچمدار در سال جاری بود. با این وجود ، خارج از برخی شگفتی های امسال (عرضه مدل Galaxy S20 FE با قیمت پایین تر) ، عدم عرضه گوشی های پرچمدار با قیمت مناسب در سال 2020 بسیار نا امید کننده بود.

ما همچنین شاهد نسخه های mmWave تلفن ها با قیمت 100 دلار گران تر از نسخه های 5G استاندارد هستیم. چند نمونه از این موارد شامل نسخه های Verizon از OnePlus 8 و Pixel 4a 5G است. امیدوارم در سال 2021 شاهد عرضه گوشی های پرچمدار با قیمت مناسب تری باشیم اما در این بین انتظار داریم تا گوشی های مجهز به فناوری mmWave نیز قیمت خودشان را کاهش دهند.

کیفیت مهم تر از کمیت

یکی از ترند های ناراحت کننده تر در سال های اخیر این است که بسیاری از OEM ها ده ها تلفن همراه با تنها تفاوت های جزئی بین هر مدل را به بازار عرضه می کنند. آیا وقتی تلفن های اصلی شرکت Realme تجربه مشابه ای را ارائه می دهند ، واقعا باید همه آن تلفن های سری Realme Narzo را در بازار به عنوان انتخاب خرید ببینیم؟ آیا ما واقعا به هفت یا هشت نوع Redmi 9 نیاز داریم که نیمی از آنها یک کار مشابه را انجام می دهند؟

دوست داریم که برند های سازنده تلفن همراه در سال 2021 تا حدودی قضیه ریبرند کردن محصولات با یک نام دیگر را کاهش دهند. مطمئنا ، دلایل خوبی برای تغییر نام تجاری وجود دارد ، اما کمپانی هایی مانند شیائومی برای نام تجاری برند Poco بیش از حد مجاز تغییرات به وجود آورده اند. حتی OnePlus هم نتوانست جلوی خودش را بگیرد و مدل N100 را روانه باز کرد که در اصل یک گوشی Oppo A53 با یک نام جدید است.

آیا ترند دیگری در گوشی های هوشمند وجود دارد که دوست نداشته باشید در سال 2021 ادامه پیدا کند؟ در بخش کامنت ها نظر خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

[تعداد: 3    میانگین: 5/5]

9 دیدگاه ها

  1. سلام امیدوارم این بحث دوربینای زیاد و بی‌مصرف جمع بشه و بجای دوربینای عجیب و غریب ،یکبارم که شده گوشی ساخته بشه که بتونیم سخت افزارشو مثل سیستم های خونگی ارتقا بدیم
    امیدوارم نرم افزار اندرویید به روزی برسه که حالت گیم طوری ارتقا پیدا کنه که وسط بازی شبکه دایما سوییچ نکنه و یجوری حفظ کنه خودشو
    از اینجا هم اعلام میکنم از شیائومی متنفرم بخاطر اینکه با هر روز یه مدل معرفی کردنش عملا به خریدارای پرچمدارای قبلی پشت پا میزنه

  2. دوستان توجه کردین بیشترین انتقادات درست و به جا در این گزارش را متوجه برندهای بنجل سازی شیافومی،اوپو،ریلمی و وان پلاس هست و صد البته سامسونگ های گلاستیکی(پلاستیکی)هست
    چرا اسمی از سونی نیست
    دلیلش واضح هست چون
    ۱)از سوراخ های گول زننده ۲مگاپیکسلی در میان رده هاش استفاده نکرده
    ۳)به جای مواد پلاستیکی در ساخت بدنه از شیشه استفاده کرده نمونه اش میان ردهXPERIA10MARK2هست
    ضداب بودن پیش کش پرچمداران چینی شیافومی می بنجل ۱۱باشه که ضداب نیست!
    ۴)بر خلاف شیافومی و بقیه برندها سونی امسال افزایش قیمت نداره
    ۵)# جزء معدود برندی هست که در نامگذاری پرچمدار از ۵Gاستفاده نکرده
    ۶)#زیر برند و تکرار محصولات با اسامی مختلف بدون اینکه نواوری یا ارتقاء جدید و کاربردی داشته باشن فقط شامل حال شیافومی و گروهBBKو سامسونگ هست!
    ۷)شیافومی می بنجل ۱۱تنها نواوری و خبر خوب و مفیدی که برای طرفدارانش به ارمغان اورده حذف شارژر هست
    و حذف هندزفری هم از سنت های قدیم شیافومی بوده و هست

  3. سلام
    اولین ویدیو سنتر موبایل رو پیدا کردم ، اسمش vidocen محدود سایت هایی هست که ویدیوهای سونی رو بروز و گسترده پوشش میده
    Vidocen.com

  4. طراحی زشت. دوربین های نامتوازن و زشت. سوراخ های بزرگ و بدترکیب پشت گوشی که نشان دهنده دوربین هستن ولی در واقع گوشی رو زشت تر و زشت تر میکنن. گوشی های جدید سامسونگ از هر لحاظ چه بدنه و چه نرم افزار و رابط کاربری به اوج زشتی خودشون رسیدن.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here