تقویت وای فای گوشی | هفت روش برای بهبود سرعت و قدرت سیگنال Wi-Fi در اندروید

    1
    ۹,۹۶۶

    اگر فکر می کنید هنگام اتصال به وای فای باتری دستگاه شما بیشتر از حد معمول خالی می شود، یا گاهی اوقات سرعت اینرنت به اندازه کافی سریع نیست، پس احتمالا مشکل از اتصال وای فای تان است. در این مطلب قصد داریم راه حل هایی برای بهبود آنتن دهی وای فای به شما معرفی کنیم.

     

    توجه داشته باشید در این مطلب، چند روش ساده برای تقویت وای فای به شما پیشنهاد میشود، اما عوامل دیگری نظیر کیفیت مودم و کیفیت گوشی نیز در دریافت یک سیگنال قوی تاثیرگذار هستند.

    بهترین اکسس پوینت را شناسایی کنید

    فارغ از اینکه همیشه در اولین قدم باید روتر خود را خاموش و سپس مجددا روشن کنید، یک راه دیگر این است که اپ Wi-Fi analyzer را نصب کنید. مزیت این اپ این است که بهترین کانال را برای شبکه شما فراهم می سازد.
    به زبان ساده تر، یعنی حتی اگر فرد خبره ای نباشید به راحتی می توانید شبکه خود را بهینه سازی کنید. دومین مزیت این اپ این است که پایدارترین شبکه ای که در اطرافتان است را شناسایی می کند (که ممکن است گوشی شما به آن شبکه متصل نباشد). و در آخر اطلاعات شبکه مانند آدرس آی پی، گیتوی، دی ان اس و … را در اختیارتان می گذارد که این مورد بیشتر به کار افراد حرفه ای می آید.

    قاب محافظ گوشی هم تاثیر گذار است

    بسیاری از کیس های محافظ گوشی ها می توانند آنتن دهی وای فای شما را ضعیف کنند، به خصوص آن هایی که شامل مقادیری از فلز در ساختارشان هستند. برای پی بردن به این موضوع قاب گوشی را در آورده و تست سرعت را انجام دهید. سپس در همان جایی که هستید ، گوشی را در قاب گزاشته و مجددا تست را اجرا کنید.
    اگر متوجه تغییری در سرعت شدید بهتر است به دنبال یک جایگزین برای قاب گوشی تان باشید.

    روتر خود را در بهترین نقطه قرار دهید

    مورد دیگری که می تواند تاثیر زیادی در اتصال وای فای داشته باشد، یافتن بهترین جا برای قرار دادن روتر است. اپ Wi-Fi FDTD solver را نصب کرده سپس به راحتی میتوانید بهترین نقطه را برای گزاشتن روتر پیدا کنید. هیچکدام از موارد بالا موثر نبود؟

    استفاده از روش سنتی

    وقتش رسیده که به روش سنتی رجوع کنیم. اگر شدیدا به آنتن دهی قویتر احتیاج دارید شما می توانید از یک پیاله ی فلزی یا قوطی نوشابه (از وسط به صورت عمودی بریده شده) به عنوان دیش ریسیور استفاده کنید. شاید این مورد رایج ترین راه حل برای داشتن سیگنال قوی نباشد اما امتحانش مجانی است.

     

    باند فرکانس خود را روی 5 گیگاهرتز تنظیم کنید

    بیشتر دستگاه های اندرویدی می توانند با باند فرکانس 5 گیگاهرتز و همین طور 2.4 گیگاهرتز کار کنند. در فرکانس های بالاتر مثل 5 گیگاهرتز، طیف بیشتری از فضای خالی وجود دارد. به عبارت دقیق تر در فرکانس باند 5 گیگاهرتز 23 کانال 20 مگاهرتزی وجود دارد که خیلی بیشتر از 14 کانال باند 2.4 گیگاهرتزی است. و چون این 23 کانال هم پوشانی نخواهند داشت از سیگنال دهی بهتری بهره خواهید برد.


    اگر روتر شما روی باند 5 گیگاهرتز کار میکند (اکثر روتر های جدید اینطور هستند) پس باید گوشی تان را نیز به همان فرکانس باند سوییچ کنید. اگر گوشی شما از اندروید 6 و قدیمی تر بهره میبرد باید بروید به منوی تنظیمات > وای فای > تنظیمات پیشرفته > فرکانس باند وای فای و سپس گزینه خودکار را انتخاب کنید. این کار سبب می شود که گوشی شما در صورت امکان رو باند 5 گیگاهرتز کار کند. در گوشی هایی که از اندروید 7 و یا جدیدتر استفاده می کنند شما نمی توانید مراحل گفته شده را انجام دهید. اما می توانید اپ کاربردی Wi-FiAnalyzer
    را نصب کنید و به راحتی می توانید روی فرکانس باند مورد نظر سوییچ کنید .

    فریمور گوشی تان را به جدیدترین نسخه آپدیت کنید

    اگر به روزرسانی هایی را که از طرف اپراتور و یا سازنده گوشی دریافت میکنید نصب کرده اید لازم نیست نگران باشید. اما اگر از کاستوم رام ها استفاده می کنید باید به صورت دستی فریمور دستگاهتان را به روزرسانی کنید. همچنین برای داشتن بهترین کارایی، همیشه از آخرین نسخه ی اندروید استفاده کنید.

    خودداری از اتصال به شبکه های ضعیف (در اندروید 6 و قدیمی تر)

    در منوی تنظیمات اندروید یک گزینه ی خوب وجود دارد که با فعال کردن موبایل به وای فای با سیگنال ضعیف متصل نمی شود. یعنی هنگام جستجوی شبکه ها از اتصال به شبکه های ضعیق خودداری میکند و باعث می شود در مصرف باتری نیز صرفه جویی شود. برای این منظور بروید به تنظیمات > وای فای > روی سه نقطه ی گوشه صفحه ضربه بزنید سپس وارد تنظیمات پیشرفته شوید، گزینه عدم اتصال به شبکه های ضعیف را فعال کنید.
    آیا موردی را از قلم انداختیم؟ شما برای تقویت سیگنال وای فای تان چه کار می کنید؟

    [تعداد: 0    میانگین: 0/5]

    یک دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
    Please enter your name here