حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش به گوشی های میان رده می‌آید

3
۷,۴۴۳

چه خوشتان بیاید و چه خوشتان نیاید، حسگر های اثر انگشت هم اکنون می توانند در زیر صفحه نمایش گوشی های تلفن همراه هوشمند ما پنهان شوند؛ و کم کم این حسگر ها به سمت فراگیر شدن در تمامی گوشی ها پیش می روند. شرکت Patron، یکی از تامین کنندگان کمپانی سامسونگ، انتظار دارد تا از فروش ماژول های دوربین و سنسور های اثر انگشت زیر صفحه نمایش خود درآمدی در حدود یک میلیارد دلار تا پایان سال به دست بیاورد.

تا به حال، از سنسور های اثر انگشت زیر صفحه فقط در گوشی های پرچمدار استفاده می‌شد، اما شرکت سامسونگ قصد دارد با سنت شکنی در این زمینه و برنامه ریزی برای گوشی های میان رده خود، پای این سنسور های بیومتریک را به گوشی های سری گلکسی A باز کند. بنا به گزارش وب سایت کره ای etNews، این حرکت با معرفی گوشی جدید گلکسی A80 سامسونگ که دارای دوربین کشویی-چرخان می باشد آغاز شده است.

در این مدل میان رده سری گلکسی A که به سنسور اثر انگشت زیر صفحه مجهز شده است، از نسخه ارزان تر و کندتر در تشخیص و باز کردن قفل صفحه نمایش استفاده شده است؛ در حالی‌ که سامسونگ از سنسور اثر انگشت مدل های آلتراسونیک برای سری S گلکسی و سری Note استفاده می کند.

اینکه استفاده از سنسور های اثر انگشت زیر صفحه به صورت دائمی و در تمامی مدل های گوشی های تلفن همراه استفاده شود اندکی طول خواهد کشید. اما طبق آخرین بررسی ها و تحقیقات شرکت IHS envisages استفاده از این نوع سنسور ها رشد بسیار بالایی داشته و به طرز وحشتناکی در حال افزایش است؛ به طوری که در سال گذشته از 30 میلیون سنسور به 180 میلیون در سال 2019 رسیده است؛ اما باید به این نکته اشاره کرد که تنها قسمتی از این سنسور ها را سنسور آلتراسونیک تشکیل می دهد.

همانطور که در نمودار شرکت IHS می توانید مشاهده کنید، حتی تا سال 2022 که تعداد گوشی های دنیا 10 برابر امروز خواهد شد و تکنولوژی آنها نسبت به سال های گذاشته رشد بیشتری خواهد داشت، سنسور های اثر انگشت آلتراسونیک تنها سهم کمی از گوشی ها را به خود اختصاص خواهند داد. خوشبختانه با فراگیر شدن سنسور های نوری سایر شرکت ها، کیفیت و سرعت آنها نیز بیشتر خواهد شد.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

3 دیدگاه ها

  1. تکنولوژیش خیلی کار رو راحت میکنه. از پشت گوشی و کنار گوشی راحت تره.
    منتها تصورم اینه که مثل قبل، سونی خیلی دیرتر از بقیه بره سمت این مدل سنسور.
    ایشالا گه اینطور نباشه

  2. سلام و عرض احترام و خسته نباشید.
    بهزاد هستم از سوئد.
    قبلا فقط در مورد سونی اخبار بروز و جالبی داشتین. چی شد که به سمت اخبار دیگر. گوشیها هم رفتید و مخصوصا سامسونگ… با سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here