همین چند روز پیش بود که اخبار و شایعات پیرامون خروج شرکت کره ای ال جی از صنعت ساخت تلفن های همراه رنگ واقعیت به خود گرفت و این شرکت رسما اعلام کرد تا چند ماه آینده به طور کامل این کسب و کار را ترک خواهد کرد. با این حال نمی توان منکر نوآوری های ال جی در این صعنت شد و به همین مناسبت ، امروز در یک مقاله به این نوآوری ها نگاهی خواهیم داشت تا علل ضرورت وجود شرکت ال جی برای صنعت موبایل را از ابعاد دیگر درک کنید.
LG و ساخته هایش هیچوقت آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت. به عنوان مثال ، گوشی LG KE850 Prada در دسامبر سال 2006 معرفی شد که این اولین گوشی با صفحه لمسی خازنی و رابط کاربری کاملا لمسی بود. البته ، در ماه ژانویه ، اپل از اولین آیفون خود رونمایی کرد که در مرکز توجهات قرار گرفت و محصول ال جی را به طور کامل تحت شعاع قرار داد. امروز همه به آیفون به عنوان آغاز انقلاب گوشی های دارای صفحه نمایش لمسی اشاره می کنند ، در حالی که سهم شرکت LG در ساخت و ایجاد این پنل ها تا حد زیادی فراموش شده است.
در اواسط سال 2007 این شرکت از گوشی LG KU990 Viewty رونمایی کرد ، اولین گوشی هوشمندی که فیلم ها را به صورت اسلوموشن یا صحنه آهسته ضبط می کرد. این گوشی قادر بود تا کلیپ های با کیفیت 320p با سرعت 120 فریم در ثانیه را ضبط کند ، که باعث کند شدن 4 برابری فریم ها می شد. نوآوری های LG اغلب بر روی دوربین متمرکز شده بودند. این شرکت همچنین اولین گوشی را که می توانست فیلم های با کیفیت Full HD را ضبط کند که LG Optimus 2X نام داشت را در سال 2011 بود ، معرفی کرده بود.
در همان سال یکی از اولین تلفن های دارای دوربین دوگانه نیز به بازار عرضه شد ، LG Optimus 3D. علاقه سازندگان به حالت عکاس سه بعدی خیلی زود از بین رفت و سازندگان دوباره به تنظیمات دوربین تکی بازگشتند.
این روند البته در سال 2016 با معرفی گوشی LG G5 تغییر کرد. اولین دوربین دو گانه مفید با دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی (زاویه دید 75 درجه) و دوربین مجهز به زاویه دید فوق العاده عریض 8 مگاپیکسلی (با وضوح دید فوق العاده 135 درجه ای). این روزها حتی تلفن های سطح پایین رده نیز به یک سنسور فوق العاده عریض مجهز هستند که این را مدیون شرکت ال جی هستیم.
روح ماجراجویانه ال جی فراتر از دوربین نیز بود. بیایید مجددا به گوشی Optimus 2X نگاهی بیاندازیم. زیرا اولین گوشی هوشمند با پردازنده دو هسته ای است و این مورد خودش جای توجه دارد چرا که به همین واسطه و به دلیل پردازنده دو هسته ، نام این گوشی حتی وارد کتاب رکورد های جهانی گینس نیز شد.
گوشی LG Optimus G (عرضه شده در سال 2012) اولین گوشی در بازار جهانی بود که از چیپست جدید کوالکام اسنپدراگون S4 Pro بهره می برد. گوشی های بعدی ال جی در همین زمینه و با الهام از مدل اولیه گوشی Optimus G به بازار عرضه شدند و به عنوان پرچمدار جدید LG با مدل های مختلف تبدیل شدند. گوشی هایی مانند LG G5 که قبلا به آنها اشاره داشته ایم و همینطور گوشی LG G3 ، یکی از اولین گوشی های تلفن همراه مجهز به صفحه نمایش 1440p (نه اولین بار در دنیا اما اولین محصول عرضه شده به صورت جهانی).
این شرکت با طراحی های خود اغلب از زمان خود فراتر بود. LG BL40 New Chocolate (از سال 2009) اولین تلفنی بود که دارای صفحه نمایش با نسبت ابعاد گسترده 21 به 9 بود (امروزه این نسبت صفحه نمایش در گوشی های شرکت سونی و با نام نسبت صفحه سینمایی استفاده می شود). در آن زمان بخاطر شباهت این گوشی به کنترل از راه دور مورد تمسخر قرار می گرفت ، اما نمایشگر های فوق عریض اکنون به یک ترند ضرورری در گوشی های هوشمند تبدیل شده اند.
LG G5 ممکن است اولین گوشی اندرویدی ماژولار باشد و نمونه ای نادر. سیستم Magic Slot توسط شرکت گوگل معرفی شده بود و امکان ساخت محصولات ماژولار را در قالب تلفن همراه ممکن می ساخت. با اینکه این سیستم و نرم افزار آن چندان خوب از پس امتحان خود برنیامده بودند ، اما ال جی از ساخت چنین محصولی به هیچ عنوان هراس نداشت و آن را امتحان کرد.

همچنین گوشی Nexus 4 مبتنی بر Optimus G بود که قبلا به آن اشاره کردیم. از بسیاری جهات این محصول را اولین قاتل پرچمداران می نامند. هنگامی که در اواخر سال 2012 به بازار آمد ، قیمت آن فقط 300 دلار / 300 یورو بود ، اما دارای چیپست پرچمدار Snapdragon S4 Pro بود. به خاطر داشته باشید که یک دستگاه Oppo Find 5 با همان تراشه در آن زمان 500 دلار بود. شما همچنین می توانید S4 Pro را در نسخه AT&T Galaxy S III داشته باشید ، اما مبلغ 200 دلاری آن فقط برای پیش پرداخت بود. حتی نوکیا لومیا 920 و نسخه بدون سیم کارتش نیز 450 دلار در آن زمان قیمت گذاری شده بود.
به هر حال ، نکسوس 4 همچنین اولین گوشی اندروید بود که از شارژ بی سیم Qi پشتیبانی می کرد ، که باز هم چیزی است که در تلفن های هوشمند مدرن استاندارد تلقی می شود. به هر حال ، Nexus “اولین اندروید” با سیستم Qi است زیرا نوکیا با گوشی لومیا 920 کمتر از دو هفته توانست آن را به بازار عرضه کند.
ال جی با سیستم های صوتی خاص نیز سر و کار داشت و بسیاری از طرفداران از سیستم Quad DAC که برای اولین بار با گوشی LG V20 معرفی شد را دوست داشتند. روابط نزدیک این شرکت با گوگل نیز نتیجه داد ، V20 اولین تلفنی بود که با اندروید 7.0 نوقا به بازار عرضه شد. و چه کسی می تواند صفحه نمایش oddball بالای صفحه اصلی را فراموش کند. این یک بریدگی بر روی نمایشگر نبود ، بلکه یک طراحی غیر معمول است (که سال گذشته با گوشی LG V10 نیز معرفی شده بود). ال جی همچنین ادعا می کند که V20 اولین تلفنی است که از لرزشگیر دیجیتال Qualcomm استفاده می کند و این امر باعث تثبیت تصویر نوری سخت افزاری می شود.
LG G Flex به لطف نمایشگر P-OLED و باتری بی نظیر LiPo ، اولین گوشی انعطاف پذیر در جهان بود که هر دو در نوع خود اولین و ساخته شده توسط ال جی بودند. G Flex همچنین دارای پوشش منحصر به فرد خود ترمیم کننده در پشت بود که خراش ها در آن به خودی خود بهبود می یافتند.
مسلما میزان انعطاف پذیری حداقل بود (مطمئنا گوشی تاشو نبوده است) ، اما نوآوری ال جی در اجزای گوشی های هوشمند به برند های دیگر نیز کمک کرده تا دستگاه های بهتری تولید کنند. به عنوان مثال ، ال جی باتری L شکل را برای آیفون های 2018 تولید کرده و ممکن است در حال تولید یک صفحه نمایش تاشو برای اپل باشد.
ما نمی دانیم چرا LG هرگز نتوانست از نوآوری های خود بهره ببرد ، این شرکت تلفن های موبایل جالب توجهی را در طول این سال ها ایجاد کرده است. واضح است که LG نیز هرگز دلیل آن را کاملا درک نکرده بود. اکنون و با خروج این کمپانی از صنعت تلفن های همراه ، روح نوآورانه شرکت ال جی و تفکر خارج از چارچوب آن ها را از دست خواهیم داد. حال امیدواریم که این کمپانی کره ای این مدل ها را در طراحی های پرماجرا برای بسیاری از انواع دیگر ابزار های الکترونیکی که ساخته می شود ، به کار گیرد.
آیا شما تا به حال یکی از گوشی های ذکر شده در متن را داشته اید؟ لطفا تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
اینا همه به ضرر مصرف کنندس.وقتی همیه مردم حمایتاشونو از سامسونگو شیامیو هواوی بکنم این شرکتایی که معلم اون شرکتان میکشن کنار اونوقت تا چند سال دیگه باید شاهد گوشیهای یه شکلو همه اطلاعات دروغین باشیم.مشکل اینجاس همه تو مقایسهاشون فقط به فکر عددن
شاید بخشی از این اتفاق رو باید هموطن بودن با سامسونگ دانست . الجی با وجود همه ی بزرگیش بازهم تحت شعاع سامسونگ و حقه بازیها و تبلیغات دروغینش قرار میگرفت و اتفاقی که برای پنتک افتاد بالاخره برای الجی هم افتاد. باید گفت حیف شد و ایکاش هرگز این کار رو انجام نمیداد.