با بزرگترین بروز رسانی خانواده T در محصولات گوشی های شرکت وان پلاس آشنا شوید، گوشی وان پلاس 7T بیشتر از یک بروز رسانی چیپست را با خود به همراه دارد، در این گوشی شاهد ارتقا هایی در بخش های دوربین و صفحه نمایش هستیم و به همراه آن پشتیبانی از شارژر 30 واتی جدید در دسترس خریداران خواهد بود.
با دوربین سه گانه جدید این گوشی شروع می کنیم که بزرگترین بروز رسانی این گوشی محسوب می شود. دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی این گوشی از همان سنسور IMX586 سونی استفاده می کند اما این بار دریچه دیافراگم آن قادر است تا نور بیشتری را به درون سنسور هدایت کند و از عدد F/1.7 به F/1.6 تغییر یافته است، درست همانطور که گوشی وان پلاس 7 پرو بدین گونه است.
دوربین جدید تله فوتو این گوشی از نوع 12 مگاپیکسلی بوده و قادر به بزرگنمایی دو برابری اپتیکال نیز است. برای مقایسه، نسخه پرو قادر است تا بزرگنمایی 3 برابری را در اختیار کاربر قرار دهد اما رزولوشن آن 8 مگاپیکسل است. متاسفانه و بر خلاف مدل پرو این دوربین به لرزشگیر اپتیکال مجهز نشده است.
سومین دوربین این گوشی همانند نسخه پرو از نوع زاویه گسترده بوده و رزولوشنی 16 مگاپیکسلی به همراه زاویه دید 117 درجه دارد. در کنار این تغییرات، وان پلاس تصمیم گرفته است تا ویژگی عکاسی در شب که به Nightscape معروف است را بهبود بخشیده و عکاسی ماکرو از زاویه 2.5 سانتی متری را به همراه فیلم برداری صحنه آهسته 960 فریم در رزولوشن 720p را به این گوشی اضافه کند.
صفحه نمایش Fluid AMOLED این گوشی این بار به نرخ تازه سازی 90 هرتزی مجهز شده است که پیش از این در نسخه پرو شاهد آن بودیم و بسیار مورد توجه کاربران و منتقدان قرار گرفته بود. در این گوشی از نسبت صفحه نمایش 20 به 9 استفاده شده است و باعث شده است تا صفحه نمایش این گوشی نسبت به نسخه عادی درازتر باشد و اندازه آن هم اکنون به 6.55 اینچ می رسد. حفره صفحه نمایش این گوشی اکنون کوچک تر شده و میزبان همان دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی است.
در کنار نرخ تازه سازی 90 هرتزی و نمایش روان تر محتویات صفحه نمایش، این گوشی اکنون از فرمت HDR10 پلاس نیز پشتیبانی کرده که باعث می شود تجربه ای غنی تر از رنگ ها را در فیلم ها و سریال های تلویزیونی شاهد باشیم. نسخه پرو همچنان با پشتیبانی از رزولوشن QHD در مقابل صفحه نمایش 1080p پلاس این گوشی دست بالا تر را داشته و فعلا برتری با آن نسخه می باشد.
شرکت وان پلاس موفق شده است تا روشنایی صفحه نمایش این گوشی را به 1000 نیت رسانده که در نسخه پرو این رقم به عدد 800 نیت می رسد. در گوشی وان پلاس 7T از یک موتور ویبره ویژه استفاده شده است تا لرزش را به صورت طبیعی تر و محکم تر به دست کاربر منتقل کند.
وان پلاس در حین مراسم رونمایی به ویژگی Warp Charge 30T اشاره داشت که حرف T در این ویژگی به معنای شارژ شدن این گوشی 23 درصد سریع تر نسبت به نمونه های قبلی است. با اینکه قدرت شارژر این گوشی همچنان تغییری نکرده است اما این تکنولوژی به وان پلاس این اجازه را می دهد تا باتری 3800 میلی آمپری گوشی 7T را سریع تر شارژ کرده و این گوشی در مدت زمان 30 دقیقه به 70 درصد از ظرفیت خود می رسد. همچنان هیچ گونه شارژر بی سیمی برای این گوشی در نظر گرفته نشده است.
بدنه پشتی این گوشی از نوع مات بوده و به محافظ سه بعدی گوریلا گلس مجهز شده است که باعث شده است تا این گوشی در دو رنگ آبی و نقره ای در دسترس باشد. در هر دو این گوشی ها از رنگ گرادیانی استفاده شده است. صفحه نمایش این گوشی از نوع تخت بوده و بسیار مناسب کسانی است که به گوشی هایی با صفحه نمایش خمیده علاقه مند نیستند.
چیپست این گوشی به نسخه پلاس پردازنده شرکت کوالکام یعنی اسنپدراگون 855 مجهز شده است، که باعث شده است تا سرعت کلاک این پردازنده در بخش گرافیک افزایش یافته باشد و با بازی های جدید با پشتیبانی از صفحه نمایش های 90 هرتزی به طور کامل تعامل داشته باشد. حافظه رم در این گوشی به صورت پیشفرض از نوع 8 گیگابایتی در نظر گرفته شده است و شما برای حافظه داخلی این گوشی دو انتخاب 128 گیگابایتی و 256 گیگابایتی را در اختیار دارید که از سیستم فایل UFS 3.0 نیز پشتیبانی می کند.
گوشی وان پلاس 7T را می توان اولین محصولی به حساب آورد که سیستم عامل اندروید نسخه 10 به صورت پیشفرض بر روی آن نصب شده است. این گوشی ابتدا در کشور هند به فروش خواهد رسید و فروش آن از فردا آغاز خواهد شد. قیمت تمام شده این گوشی برای مردم هندوستان 38 هزار روپیه برای نسخه 128 گیگابایتی و 40 هزار روپیه برای نسخه 256 گیگابایتی در نظر گرفته شده است.
وان پلاس این گوشی را از هیجدهم اکتبر 2019 در کشور آمریکا و با قیمت بسیار مناسب 600 دلار به فروش خواهد رساند.