سامسونگ، بی رقیب در صنعت تولید صفحه نمایش.

7
۳۳,۷۹۵

بر اساس گزارش منتشر شده از مرکز آمار IHS Markit واقع در لندن انگلستان و در جریان سه ماهه اول سال 2019 میلادی، شرکت سامسونگ موفق شده است تا رتبه اول تولید صفحه نمایش دنیا را همچنان حفظ نماید. این شرکت کره ای موفق شده است تا تعداد قابل توجهی صفحه نمایش را به ارزش 3.4 میلیارد دلار تولید کند و این رقم در حدود 40.2 درصد کل بازار دنیا را تشکیل می دهد. با این حال نمی توان از کاهش سالیانه 6.6 درصدی سهم این کمپانی صرف نظر کرد.

شرکت ژاپنی JDI با فاصله همچنان در رتبه دوم این جدول ایستاده است و این در حالی بوده که 12.3 درصد از نیاز بازار را محصولات این کمپانی تشکیل می دهند و در رتبه سوم شرکت BOE وجود دارد که موفق شده تا سهم قابل توجهی را به خود اختصاص داده و 11.9 درصد از نیاز بازار را تامین کند. در واقع مرکز آمار IHS پیش بینی می کند که در سه ماهه دوم سال 2019 این شرکت BOE است که به راحتی کمپانی JDI را از جایگاه دوم بیرون خواهد کشید و خودش را به رقیب اصلی شرکت سامسونگ تبدیل خواهد کرد.

اطلاعات بدست آماده از مرکز آماری IHS کل بازار صفحه نمایش را شامل می شود، اما آنالیز ها و بررسی ها نشان می دهد که شرکت سامسونگ به دلیل توسعه پنل های صفحه نمایش OLED برای گوشی های غیر پرچمدار این چنین رشد کرده و موفق شده است به رتبه اول جدول دست پیدا کند. اکنون نیز در زمانی قرار داریم که بسیاری از کمپانی ها قصد دارند تا صفحه نمایش هایی را بسازند که با سنسور های اثر انگشت زیر صفحه نمایش سازگار باشند.

اگر ما پنل صفحه نمایش LCD را از معادله خود حذف کنیم و نگاهمان را فقط به پنل های OLED منعطف کنیم، باز هم این شرکت سامسونگ است که در جایگاه خود و در رتبه اول قرار خواهد داشت. این شرکت موفق شده است تا بیش از 80 درصد از تمامی پنل های دیودی ساطع نور خود را به فروش برساند و تنها بازیکنان باقی مانده در این رقابت شرکت چینی BOE و شرکت کره ای LG هستند که با توجه به تامین پنل های صفحه نمایش گوشی های هواوی Mate 20 Pro موفق شده اند تا سهم خود را در بازار را به دو برابر قبل افزایش دهند.

[تعداد: 5    میانگین: 2.6/5]

7 دیدگاه ها

  1. فکر کنم سونی خودش پنل تولید نمیکرده هیج وقت سهامش هم تو ژاپن دیسپلی هس، بعد سونی پنل میخره با فناوری و تکنولوژی خودش کیفیت ازش می‌سازه تو تلویزیون و موبایل و….که اینجوریه. حتی اینجا هم میزان تولید مطرحه نه چیز دیگه ای، بعد اون پنل LCD تلویزیون های سونی که ساخت ژاپن دیسپلی هس فکر کنم یکنواختی خاکستری خیلی خوبی داره و برای دیدن فوتبال بهترینه ولی الجی از پنل های ال سی دی خودش استفاده می‌کرد مشکل یکنواختی خاکستری داشت، صفحه OLED هم بحث جداس ولی اونجا هم به نظر من Japan display عالیه بدون شک …. کیفیت تولیدات ژاپن با بقیه اینجا مشخص میشه و تو پنل موبایل هم قطعا همینجوریه.

  2. البته امید وارم این اول شدن رتبه در نظر گرفتبگیرن که مجبور هم بوده تولید کنهچون تا فوتش میکنن میشکنه !یا ترک میخوره البته من منظورم افتادن از فاصله کم نسبت به یک پنل قدیمی آی پی اس حتی ال جی یا هر برند دیگه ای یعنی کلا به شخصه میگم ال ای دی مصرفش کمه اما ضعف های خاصی هم داره برای من به شخصه یا متاسفانه حتی غلظت رنگش هم حتی آی پی اس خود سونی چندین سال عالی بود با ی حرکت جالب که بک لایت گوشی همیشه بین ۶ الی ۱۲ اس ام دی کوچک در پایین ال سی دی بوده حالا الان برای مصرف کم و موارد نرم افزاری سونی هم رفت سمت اولد ولی خدایی من یادمه اولین بار که برای یک نفر ی گالکسی خریدم این انگشتام کمی سرد میشد لمس دستم رو با بدبختی میگرفت حتی تاچش هم اعصابم رو خورد میکرد و وجدانی هنوزم نمیدونم چرا ی a30 یکی از افراد خانواده رو دستم گرفتم بازم با تاچشون مشکل دارم اما خدا وکیلی خودم هنوز xzp رو به راحتی استفاده میکنم از همه چیزشم راضی هستم نمیگم که تصور بشه دستمون به گوشت نمیرسه گوشی خودمون رو پادشاه کردیم میگم واقعا حتی عکس میندازم زوم و اینچیزام برام مهم نیست اما کیفیتش خوبه برای من عالیه اما برای بقیه نظرات که میگن شاید سونی توو دوربین خودش چرا افت داره به همه احترام میذارم اما من باچشمم میبینم مقایسه میکنم میبینم عالیه برام چند بارم نوشتم من موارد آنتن دهی و باگ های عجیب نداشتم فقط یک آپدیت یادمه سنسور RGB کار نمیکرد که آپ بعدی اونم درست شد.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here