سامسونگ از پردازنده اگزینوس 2200 رونمایی کرد؛ بر اساس معماری AMD RDNA2

4
۲۹,۹۳۴

سامسونگ امروز سیستم روی تراشه اگزینوس 2200 را معرفی کرد ، جدیدترین چیپست پرچمدار این برند که قدرت پردازشی تلفن های هوشمند گلکسی S22 را در مناطقی خاصی (از جمله ایران) تامین می کند. پلتفرم جدید بر اساس فناوری فرآیند 4 نانومتری EUV ساخته شده است و دارای یک GPU (پردازشگر گرافیکی) سفارشی به نام Xclipse است.

این پردازنده مبتنی بر معماری AMD RDNA2 است و به این ترتیب ، یک “پردازنده گرافیکی هیبریدی بی‌نظیر” است که ویژگی ‌های پیشرفته ‌ای مانند ردیابی پرتو و سایه ‌زنی با نرخ متغیر را در تلفن همراه به ارمغان می‌آورد. در واقع این اولین تراشه گوشی هوشمند است که چنین قابلیت هایی را در خود جای داده است.

ردیابی پرتو یک فناوری خاص است که رفتار نور را در زندگی واقعی شبیه‌ سازی می‌کند و حرکت و رنگ اجسام را در هنگام تابش پرتو های نور از سطوح محاسبه می ‌کند. ویژگی شتاب‌ دهنده سخت‌ افزاری جلوه‌ های واقعی و گرافیکی همه‌ جانبه را ارائه می ‌کند و بازی‌ هایی را که از این ویژگی‌ ها پشتیبانی می ‌کنند، به همان اندازه شگفت ‌انگیز می‌سازد.

سامسونگ از پردازنده اگزینوس 2200 رونمایی کرد؛ بر اساس معماری AMD RDNA2

سایه‌ زنی با نرخ متغیر یکی دیگر از فناوری ‌های پیاده‌سازی شده در بازی‌ های رایانه‌ ای و کنسولی نسل نهم است. این فناوری به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که سایه های کمتری را در مناطقی اعمال کنند که کیفیت آنها تحت تاثیر قرار نمی گیرد ، بنابراین نرخ فریم و روان بودن هر چه بیشتر گیم پلی بازی با این تکنولوژی بهبود بخشیده می شود.

اگزینوس 2200 همچنین یکی از اولین تراشه هایی است که هسته های پردازنده Armv9 را ادغام می کند. این پردازنده هشت هسته ای دارای یک هسته قدرتمند Cortex-X2 ، سه هسته Cortex-A710 متعادل کننده عملکرد و کارایی و چهار هسته کوچک Cortex-A510 برای بهره وری انرژی است. سامسونگ به رسم عادت ، هیچگاه فرکانس کاری تراشه هایش را فاش نمی کند.

GPU کاملا جدید و CPU بهبود یافته همچنین دارای NPU (مرکز پردازش عصبی) قدرتمندتری هستند تا این دو پردازشگر را همراهی کند. در مقایسه با اگزینوس 2100 ، عملکرد این بخش دو برابر شده است و امکان محاسبات بیشتری را به صورت موازی فراهم می کند و عملکرد کلی هوش مصنوعی را بهبود می بخشد.

سامسونگ از پردازنده اگزینوس 2200 رونمایی کرد؛ بر اساس معماری AMD RDNA2

در مورد سایر مشخصات ، تراشه اگزینوس 2200 از دوربین تکی تا رزولوشن 200 مگاپیکسل ، فیلمبرداری 8K ، نمایشگرهای 4K تا 120 هرتز یا QHD+ با فرکانس 144 هرتز پشتیبانی می کند.

این چیپست با آخرین مدل از رم های LPDDR5 و حافظه داخلی UFS 3.1 کار می کند. مودم 5G هم روی فرکانس‌ های زیر 6 گیگاهرتز و هم فرکانس‌ های میلی‌ متری موج پایین کار می‌ کند ، در حالی که سیستم ناوبری جهانی از تمامی استاندارد ها و ماهواره ‌های اصلی پشتیبانی می ‌کند.

سامسونگ همچنین اعلام کرد که سیستم روی تراشه اگزینوس 2200 “در حال حاضر در حال تولید انبوه است”. هیچ تاریخ رسمی برای معرفی سری گلکسی اس 22 با این تراشه وجود ندارد ، اما شایعات به تاریخ 8 فوریه (19 بهمن) به عنوان تاریخ عرضه بالقوه اشاره می کنند.

سامسونگ از پردازنده اگزینوس 2200 رونمایی کرد؛ بر اساس معماری AMD RDNA2

نظر شما درباره تراشه جدید سامسونگ چیست؟ آیا کارایی و میزان خنک کنندگی آن با سری اسنپدراگون برابری می کند؟

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

4 دیدگاه ها

  1. درود،در پنچمارکهای لو رفته ازش خیلی ناامید کننده و ضعیف ظاهر شده و اصلا در حد اسنپ دراگون که هیچ در حد دایمنسیتی ۹۰۰۰ هم نیست.بخصوص در بخش gpu که مال amd هم هست،دوتا رقیب امسال اسنپ دراگون و دایمنسیتی هستن و اگزینوس از گردونه خارجه،فک کنم خود سامسونگ هم مونده توش با این آشی که پخته امسال،فقط کاش اسنپدراگون ساختشو میسپرد به tsmc.داده به سامی ساختشو شک نکنید با کپی برداریو دزدی تکنولوژی خودشو تطبیق میده با رقبا،در کل تکنولوژی ساخت tsmc هم به مراتب بالاتره تا سامی و تجربه ای که داره دراین حرفه سامی یک دهمشم نداره.به کمپانیهایی مثل سامسونگ نباید اصلاً اعتماد کرد برای دادن ساخت قطعه و تجهیزات بهشون موندم چطور با این سوابق خراب در هر زمینه‌ای چطور هم تولید کنندگان و هم مردم باز دست بر نمیدارن ازین دسته از کمپانیه،همین سامسونگ کم کمپانیهای نوپا رو به خاک سیاه ننشوندم، کمپانیهای که تمام سرمایه و وقت خودشونو صرف ساخت و توسعه یک تکنولوژی نوپا کردن و سامسونگ با کپی برداریو دزدی اون تکنولوژی و عرضه سریعش به بازار باعث نابودی اون کمپانیهای نوپا شدن و میلیارد ها دلارو به جیب زدن یه درصدیشم دادن به اون کمپانی بعداز محکوم شدنش در دادگاه به واسطه شکایت اون کمپانیها،سود کلانشو کرده،مبلغ ناچیزی خسارت داده،کمپانی مادر تکنولوژی رو به خاک سیاه نشونده و رفته پی کارش،اگر اخلاقیات کمی در این بشر وجود داشت اینگونه کمپانیه باید تحریمو بایکت میشدن هم توسط تولیدکنندگان و دیگر کمپانیه،چه توسط مردم عامه که خریدار محصولاتشون هستن،تا درس عبرتی بشه برای بقیه کمپانیه

    • بله من یادم نرفته که چطور سامسونگ با قاچاق گستره ی تلویزیونهای لامپی به ایران، تنها شرکت تولیدکننده لامپ تصویر ایران یعنی اوسان رو نابود کرد و تمام شرکت به مزایده رفت.

  2. درود،کی برابری کرده که بار دومش باشه،مشکل بزرگ اگزینوس افت عملکرد و کاراییش هست بعدعز مدتی کارکرد،برای همین هرگز سراغ سامسونگ نرفتم چون از اطرافیانم هرکی داشته هرچند اعتراف نمیکنن اما بعداز مدتی با مشکلات زیادی روبرو هستن از افت سرعت گرفته تا لگو فریزو ریست شدن و حتی مرگ ناگهانی،پردازنده فقط اسنپ دراگون ولاغیر.اگر روزی سامسونگ گوشی با پردازندهای انپ دراگون رو در ایران عرضه کرد هرچند اصلاً دل خوشی ندارم از کارایی و کیفیت این بنجل ساز اما شاید یکبارم شده امتحان کردم یکی از گوشیهاشو البته با امید به اینکه منفجر نشم.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here