سونی با کسب 18.6 میلیارد دلار درآمد در فقط سه ماه رکورد زد

1
۳۴,۰۶۵

کرونا با همه بدی هایش اما برای شرکت هایی سرگرمی درآمد بالایی را رقم زد که سونی نیز از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را کرد و موفق شد چندین رکورد را جا به جا کرده و سهم خودش از بازار کنسول های بازی را به شدت افزایش دهد و تا دور دست ها از رقبایش فاصله بگیرد.

این شرکت در گزارش مالی خود برای سه ماهه آوریل تا ژوئن اشاره به فروش بسیار عالی پلی استیشن می کند و در نهایت خود این شرکت موفق شده است تا در همین بازه زمانی 1.968 تریلیون ین (18.6 میلیارد دلار) درآمد داشته باشد که نسبت به درآمد سال گذشته اش 2 درصد بالاتر است. این رقم بدست آمده بسیار بالاتر از چیزی است که تحلیل گران بازار در نظر گرفته بودند. بر اساس این گزارش، سود عملیاتی سونی از کسب و کار صنعت نیمه هادی به 130 میلیارد ین (1 میلیارد و 227 میلیون دلار) رسیده است. در بخش صنعت سرگرمی به ویژه بازی های رایانه ای این شرکت موفق شده تا سود عملیاتی 240 میلیارد ینی (2 میلیارد و 265 میلیون دلار) را بدست آورد. هر چند که به خاطر شرایط ویژه کرونا و مشکلات مردم برای بیرون رفتن از خانه هایشان، بخش سینما و صنعت الکترونیک سونی تنها توانسته است به ترتیب 41 (387 میلیون دلار) و 60 (566 میلیون دلار) میلیارد ین سود عملیاتی داشته باشد.

در بحث سرویس های بازی، سونی موفق شده است تا در این بازه سه ماهه بیش از 1.9 میلیون واحد از کنسول پلی استیشن 4 را به فروش برساند که این مسئله کنسول پلی استیشن 4 را به سومین محصول پرفروش بازار از ابتدای سه ماهه تا پایان آن تبدیل می کند و در واقع فقط دو کنسول پلی استیشن 1 و پلی استیشن 2 موفق شده اند در این بازه زمانی بیشتر فروش کنند. در نهایت فروش کلی کنسول پلی استیشن 4 به 112.3 میلیون واحد برای بازه زمانی 2013 تا 2020 می رسد و سود سونی در این سه ماهه به 1.152 میلیارد دلار رسیده است.

در واقع می توان گفت که نقش اصلی سود رسانی سونی را فروش بازی هایش برای این شرکت رقم زده است. چرا که این شرکت فروش طوفانی را تجربه کرده و در مدت زمان سه ماه موفق شده است تا بیش از 91 میلیون بازی به فروش برساند که این رقم در سال گذشته 42.9 میلیون بازی بوده است. سونی با این فروش موفق شده تا رکورد بیشترین فروش نرم افزاری تاریخ صنعت بازی های رایانه ای را در سه ماهه اول از خود به جای بگذارد که این فروش بین تمامی شرکت های شامل نینتندو و مایکروسافت محسوب می شود. سهم بازار دیجیتال از فروش بازی‌ های پلی استیشن 4 اکنون و در این سه ماهه به ۷۴ درصد رسیده است (سال گذشته این سهم 53 درصد بود) و روز به روز نیز رو به افزایش است که این به معنی انقراض بازی ‌های فیزیکی در آینده ای نزدیک است. موضوعی که کرونا هم احتمالا تاثیر عظیم و قابل توجهی بر رویش گذاشته است.

فروشگاه پلی ‌استیشن نیز با کسب درآمد ۳.۶۷ میلیارد دلار فروش، بهترین رکورد تاریخ را در میان تمامی سه ماهه های اول سونی از آنِ خودش کرده است.

سونی از هم اکنون سرمایه گذاری ویژه ای روی کنسول نسل بعدی خودش کرده و طبق آخرین گزارشات رسیده و بررسی های انجام شده به دست تحلیل گران، پیش بینی می شود سونی در 5 سال اول فروش بسیار خیره کننده ای را به واسطه کنسول پلی استیشن 5 خود رقم بزند و برای مدت ها از رقیب دیرینه اش مایکروسافت جلو بیوفتد. سرمایه گذاری های سنگین شرکت سونی بر روی تولید کنندگان بازی های فرست پارتی مانند استودیو ناتی داگ، سانتامونیکا، اینسومنیاک، ساکر پانچ پروداکشنز و … نشان از جدیت این کمپانی برای جا به جا کردن رکورد های فروش و تضمین موفقیت پلی استیشن 5 در نسل نهم بازی های رایانه ای را دارد.

[تعداد: 6    میانگین: 4.8/5]

یک دیدگاه

  1. گمان نمی‌کنم در دنیا متعصب تر و عاشق از هواداران سونی وجود داشته باشه. هوادارانی که در همه حال به این شرکت با سابقه و اصیل اعتماد دارن و با اشتیاق و رضایت کامل محصولاتش رو می‌خرن و ازش لذت میبرن.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here