سونی به دنبال گسترش استفاده سنسور ۸ مگاپیکسلی CMOS در سال ۲۰۲۰ برای وسایل نقلیه است

1
۳,۸۳۴

کمپانی سونی تولید انبوه سنسورهای تصویر برداری CMOS مورد استفاده در وسایل نقلیه با رزولوشن ۸ مگاپیکسل را طی سال ۲۰۲۰ در برنامه دارد. این سنسور دوربین های پایشی جهت مدیریت عملکردهایی مانند ترمز خودکار و رانندگی خودران وسایل نقلیه کاربرد دارد.

رزولوشن سنسورهای CMOS مورد استفاده در وسایل نقلیه تا به امروز که توسط شرکت های دیگری غیر از سونی تولید شده اند نزدیک به ۲ مگاپیکسل است و حالا با افزایش چشمگیر رزلوشن این سنسورها سونی بهبود قابل توجهی در این دسته از سنسورها ایجاد کرده است و سوژه ها دقیق تر شناسایی خواهند شد.

سونی ساخت نمونه اولیه این سنسورها را در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد و قرار بود در سال ۲۰۱۸ تولید آنها را شروع کند. اما برنامه تولید آن بخاطر تغییر و بهبود دادن مشخصات فنی و نیز اضافه کردن عملکردهای بیشتر و پیروی از تمایلات بازار به تعویق افتاد. هم اکنون سونی تصمیم گرفته تولید تجاری این سنسورها را آغاز کند.

در مورد سنسورهای پیشرفته ۸ مگاپیکسلی مورد استفاده در خودروها می‌توان گفت بخش محصولات نیمه هادی شرکت سونی تولید انبوه را در اوایل سال ۲۰۲۰ آغاز می‌کند. با استفاده از سنسورهای جدید، خودروها فاصله بیشتری را تشخیص خواهند داد.

سونی دو هدف را برای افزایش رزولوشن این سنسورها دنبال می‌کند. نخست تشخیص راحت تر سوژه ها در فواصل دور تر، همچنین وقتی سنسور CMOS با رزولوشن ۸ مگاپیکسل با لنز دارای زاویه دید ۳۰ درجه ترکیب می‌شود امکان تشخیص خطوط جاده تا فاصله ۵۰۰ متری را فراهم می‌کند. بنابراین امکان تشخیص علائم ترافیکی در فاصله ۱۶۰ متری به سادگی فراهم می‌شود در حالی که با سنسورهای موجود ۲ مگاپیکسلی فعلی امکان تشخیص علائم محدودیت سرعت در فاصله ۱۰۰ متری وجود ندارد.

هدف دوم گرفتن تصاویر با زاویه بازتر است، خودرو سازها در ژاپن به دنبال توسعه معیارهایی برای پرهیز از گردش به چپ برای کاهش سوانح رانندگی در تقاطع های شهری هستند.

این ‌سنسورهای جدید کمک خواهند کرد که عابرین پیاده و‌ دوچرخه ها در نقاط کور خودروها شناسایی شوند. سنسورهای فعلی با رزولوشن پایین جهت استفاده با لنزهای واید کاربرد چندانی ندارند زیرا تصویر حاصل واضح نخواهد بود.

وقتی این سنسورهای جدید سونی با یک لنز ۱۲۰ درجه ترکیب شوند می‌توانند خودروها و خطوط جاده را تا فاصله ۱۳۷ متری تشخیص دهند. یکی از مشکلاتی که افزایش دقت سنسورها ایجاد خواهد کرد نیاز به داشتن توان پردازشی بالاتر خواهد بود بنابراین خودروسازها باید چیپ های پردازشی قوی تری بکار بگیرند که از پس سنسور ۸ مگاپیکسلی CMOS برآیند.

کمپانی اینتل با چیپ Mobileye و کمپانی آمریکایی AMD با چیپ Nvidia توانایی ساختن پردازنده های متناسب با سنسورهای تازه سونی را دارند. سونی نام سنسور تازه خود را IMX324 و IMX424 گذاشته است تا با پردازنده های Mobileye ،Nvidia و سایر شرکت ها همخوانی بیشتری داشته باشد.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here