سونی و یاماها موتورز با همکاری یکدیگر ماشین خودران SC-1 را می سازند

1
۲۶,۳۶۷

مکان های عمومی مانند پارک های تفریحی و یا تاسیسات تجاری در ژاپن قرار است با خبر همکاری شرکت سونی و یاماها موتورز سرگرم کننده تر شوند. چرا که این طراحی جدید که به منظور تجربه بهتر و جذاب تر دور زدن در این مکان ها ساخته خواهد شد قرار است تا با استفاده از ترکیب واقعیت افزوده و فناوری های مرتبط با آن 5 مسافر را در این مکان ها به گردشی جذاب و دیدنی دعوت کند. البته که شرکت سونی قصد ندارد تا این تکنولوژی را به فروش برساند و تنها مردم کشور ژاپن قادر خواهند بود تا از آن استفاده کنند.

با حداکثر سرعت 19 کیلومتر (12 مایل) بر ساعت که البته برای خودروی SC-1 سرعت چندان بالایی هم محسوب نمی شود اما مردم می توانند از دید و بازدید از مکان های مختلف و سرگرم شدن در این گونه فروشگاه ها برخوردار شوند. باتری داخلی طراحی شده برای این وسیله نقلیه به جهت استفاده در اهداف سنتی مانند ماشین های حمل شیر ساخته نشده است. در عوض، شرکت سونی و یاماها موتورز تصمیم گرفته اند تا از پلتفرم جدید سرویس خود در مراسم fiscal 2019 رونمایی کنند که به احتمال زیاد نمایشی از قابلیت های این خودرو خواهد بود.

“خودروی SC-1 به جهت انتقال حس تحرک و با هدف سرگرم کردن مشتریان طراحی شده است”

این جمله ای است که در کنفرانس خبری شرکت سونی در مورد این وسیله نقلیه به زبان آورده شده است. اکنون چند سال است که شرکت سونی بر روی این وسیله نقلیه کار می کند تا آن را به مرحله اجرا بگذارد. در سال 2016 تنها نمونه اولیه و کانسپت این وسیله توسط شرکت سونی ثبت شد و یک سال پس از آن نام “SC-1 New Concept Cart” برای نمونه آزمایشی انتخاب شد.

سال گذشته نیز شرکت سونی این خودرو را در زمین گلفی به نام Kanucha در شهر اوکیناوا کشور ژاپن به مرحله تست در آورد. جایی که مردم می توانستند یک تجربه ناب چندین دقیقه ای از این سرویس ویژه را داشته باشند و با استفاده از تکنولوژی ها واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به صورت صوتی و تصویری در شب از آن بهره مند شوند.

امروز اما در بیانیه ای مشخص شد که این خودرو با همکاری شرکت یاماها موتورز ساخته شده است:

“این خودرو بطور مشترک با همکاری شرکت یاماها موتورز و بر اساس باز خورد های سال گذشته در تست Moonlight Cruise و بر اساس تجربه رانندگان مختلف توسعه داده شده است”

این ها صحبت های شرکت سونی است که مدعی شده چندین تغییر ویژه به جهت بهبود امکانات و خدمات به این خودروی جذاب اضافه کرده است که از جمله آنها می توان به افزایش ظرفیت مسافران از سه نفر به پنج نفر، اضافه کردن مدت زمان بیشتر به باتری قابل تعویض وسیله، استفاده از سنسور های تصویری در عقب و جلوی خودرو و بهینه سازی محفظه های زیری خودرو برای سواری بهتر و راحت تر اشاره کرد.

از آنجایی که خودروی SC-1 به راننده انسانی احتیاجی ندارد، شرکت سونی از تعداد زیادی از سنسور های با کیفیت، حسگر های حساس به حرکت و دوربین هایی با قابلیت تشخیص محیط برای حرکت برای این وسیله نقلیه استفاده کرده است. این سنسور ها شامل 5 سنسور فول سایز 35 میلی متری قدرت گرفته از تکنولوژی ویژه Exmor CMOS سونی و 2 دوربین سونی ISX019 بهره مند از سنسور های تصویری CMOS با دریچه دیافراگم 1/3 می باشند. تمامی این سنسور ها در کنار یک صفحه نمایش با رزولوشن و دقت صفحه بسیار بالا باعث شده است تا مسافران بدون نیاز به چراغ و یا هر گونه نوری، در تاریکی شب بتوانند از محیط اطراف خودشان بازدید نمایند.

اما چه کسی این خودرو را هدایت می کند؟ این وظیفه بر عهده مسافران خواهد بود تا بتوانند بر اساس ژست های حرکتی و یا دستورات صوتی و حتی با استفاده از دسترسی از راه دور به وسیله شبکه ابری این وسیله را کنترل کنند.

یک مورد جالب دیگر درباره خودرو SC-1 این است که در ساخت این خودرو از هیچ پنجره ای استفاده نشده است. پنجره های این خودرو با نمایشگر های فوق العاده قدرتمند جایگزین شده اند، به طوری که چهار طرف خودرو را چهار مانیتور 55 اینچی LCD با رزولوشن 4K برای سرگرم کردن مردم دنیای بیرون از خودرو پوشانده است و یک نمایشگر 49 اینچی با دقت 4K برای کسانی که در داخل آن نشسته اند قرار داده شده است. این خودرو با استفاده از سنسور های تصویری و هوش مصنوعی خود می تواند سن، جنسیت و سایر موارد این چنینی را راجب مسافران داخل خودش تشخیص بدهد. همچنین برای مردمی که از بیرون به این خودروی زیبا نگاه می کنند، SC-1 می تواند اقدام به پخش تبلیغات و یا محتوای سرگرم کننده با کیفیت بالا کند.

شرکت سونی در این باره می گوید که این خودرو

“شامل تکنولوژی واقعیت ترکیبی (MR) خواهد بود که هدف استفاده از آن ترکیب گرافیک کامپیوتری بر روی صفحه نمایش های قرار گرفته بر روی بدنه این وسیله است تا بدین صورت محیطی که قرار بوده است توسط پنجره ها پوشانده شود به شکلی پویا در آمده و مسافران بتوانند در محیطی قرار بگیرند که به طور کلی سرگرم شوند و یک تجربه لذت بخش داشته باشند.”

همچنین یک سیستم 2 بعدی LiDAR به همراه سنسور های آلتراسونیک بر روی برد این خودرو استفاده شده است تا تجربه سواری با این وسیله را بهینه سازی کرده و با فرستادن داده های بدست آمده توسط هوش مصنوعی و با کمک تکنیک های یادگیری عمیق و محاسبات کامپیوتری، فرایند دسترسی به داده های محلی این خودرو را ساده تر کرده و بدین صورت تجربه سفری امن تر را برای مسافران فراهم نماید.

با اینکه هنوز مشخص نشده است آیا این خودرو به صورت جهانی نیز عرضه خواهد شد و آیا در کشور آمریکا می توان امیدوار بود که این خودرو را دید، با این حال عرضه یکی دیگر از محصولات جذاب شرکت سونی برای سرگرم کردن مخاطبان می تواند جذاب باشد.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here