شایعه خرید بعدی سونی مربوط به کمپانی Square Enix بود

1
۲۳,۴۱۵

اگر به یاد داشته باشید شایعه شده بود که بخش پلی استیشن سونی در ماه مارس اخبار بزرگی را اعلام خواهد کرد و پس از آن هیچ اتفاق خاصی نیفتاد ، به غیر از رونمایی رسمی از سطوح جدید اشتراک پلی استیشن پلاس. یکی از برجسته ترین شایعات این بود که سونی در حال آماده سازی یک خرید بزرگ در صنعت بازی سازی است. اما هنگامی که این شایعه از تب و تاب افتاد ، هرگز متوجه نشدیم که این شایعه خرید مربوط به چه کمپانی است.

در مورد این شایعات ، جف گراب (Jeff Grubb) ، روزنامه نگار حوزه بازی های ویدئویی پاسخ هایی دارد. به گفته گراب، شایعات به خرید اسکوئر انیکس توسط سونی اشاره داشتند که همانطور که گفته شد یک مگاتون (خبری که حوزه بازی را تکان خواهد داد) واقعی بود. این دیدگاه جدید پس از انتشار اخبار رسمی مبنی بر اینکه اسکوئر انیکس تعدادی از استودیو ها و مالکیت بازی های بخش غربی خود را به قیمت 300 میلیون دلار به گروه Embracer فروخته است ، به دست می آید.

همانطور که گراب اشاره می کند ، با این حال ، هیچ راهی برای دانستن اینکه آیا این شایعه درست است یا خیر وجود نداشت. معاملات تجاری سطح بالا مانند ادغام یا کسب مالکیت تقریبا هرگز به دلیل پیامد های بالقوه ، چه شخصی و چه در سطح شرکت ، درز نمی کند. در واقع ، خرید های بزرگی مانند خرید بتسدا (Bethesda) توسط مایکروسافت ، یا اخیرا ، خرید شرکت بانجی (Bungie) توسط سونی ، از ناکجاآباد اتفاق افتاد. بدون درز ، بدون اطلاع رسانی توسط افراد خود کمپانی ، هیچ چیزی تا زمانی که به طور ناگهانی توسط خود شرکت ها تایید شدند به بیرون درز نکرد.

البته اسکوئر انیکس با فروختن بخش عمده ای از فعالیت های غربی خود به Embracer Group ، زمزمه هایی مبنی بر اینکه ناشر ژاپنی خود را برای خرید احتمالی “بهینه سازی” می کند ، وجود دارد. چنین چیزی از نقطه نظر تجاری تا حدودی منطقی است ، اما باز هم ، نمی توان با اطمینان از آن سخن گفت.

با این اوصاف ، هیچ چیز این واقعیت را تغییر نمی دهد که سونی اعلام کرده است که خرید های بیشتری در راه است.

[تعداد: 3    میانگین: 5/5]

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here