شرکت کوالکام سونی را تهدید به قطع همکاری کرده بود!

    13
    ۸,۲۴۷

    امروز و در دادگاهی در کشور ایالات متحده آمریکا حکمی برای بزرگترین شرکت تولید کننده چیپست های پردازنده مرکزی گوشی های هوشمند یعنی کوالکام در رابطه با جلوگیری از پرونده های ضد انحصار صادر شد. قاضی لوسی (Lucy) متوجه شد که این شرکت وظیفه توسعه و تامین پردازنده های مرکزی اکثر شرکت های تولید کننده تلفن های همراه را به عهده دارد و با انحصار گرایی در تامین محصولات خود، سایر شرکایش را تحت فشار قرار می دهد؛ که این شرکا را شرکت های تولید کننده تلفن های همراه هوشمند مانند سونی موبایل تشکیل می دهند. در متن زیر مدارک و مستندات مرتبط با شرکت سونی موبایل جمع آوری شده توسط کمیسیون تجارت فدرال (FTC) را برای شما قرار داده ایم.

    اکنون این شرکت (کوالکام) باید نحوه فعلی دریافت مجوز های خود را تغییر دهد و در مورد مشتریان محصولات خود نیز بازنگری را در این باره انجام دهد. آنها باید گزارشات مربوط به بازدید های مختلف از این شرکت را به صورت منظم و به مدت هفت سال متوالی تسلیم کمیسیون تجارت فدرال کنند تا تطابق و صحت عملکردشان مورد بررسی قرار بگیرد. قاضی لوسی در بیانیه خود این چنین نوشته است:

    “تسلط شرکت کوالکام بر توسعه و تولید محصولات بالا رده و مودم های CDMA LTE به صورت انحصاری، باعث ضرر و زیان و آسیب های متعددی به سایر رقبا و تولید کنندگان در این حوزه زده است.”

    کمیسیون تجارت فدرال پیش از این به اطلاعات و مدارک بدست آمده از مدیر اجرایی بخش مجوز های شرکت کوالکام آقای اریک رایشنایدر (Eric Reifschneider) اشاره کرده بود که این شرکت، مشتریان خود مانند سونی موبایل و موتورولا را تهدید به قطع همکاری و عدم اعطا چیپست به آنها کرده بود. آقای رایشنایدر یک ایمیل برای شرکت سونی موبایل نوشته بود و در آن به این مورد نیز اشاره کرده بود: “شرکت تولید کننده تراشه کوالکام (QCT) به مدت سه هفته است که برای شرکت سونی موبایل (SMC) اقدام به ارسال چیپست می کرده و این اتفاق دیگر ادامه نخواهد داشت.”

    [تعداد: 1    میانگین: 5/5]

    13 دیدگاه ها

    1. ژاپنی ها شرکت ارم هلدینگ دارن که کورتکس و گرافیک و سرعت پردازنده دست همین شرکت هست و معمار پردازنده هست.سونی فقط نیاز پیدا کنه پردازنده اختصاصی خودش میزنه

      • چون انحصار گرایی می کرد تو صنعت مودم و چیپست و نمیزاشت این شرکت ها برن سراغ سایر تولیدکننده ها و ازشون حق مجوز میگیرفت

      • چون انحصار گرایی می کرد تو صنعت مودم و چیپست و نمیزاشت این شرکت ها برن سراغ سایر تولیدکننده ها و ازشون حق مجوز میگیرفت

      • اتفاقا آمریکا یکی از قانون مدارترین کشورها هست شما که م،العتون کم هست سعی کنید بیشتر کتاب بخونید

        • شاید بنظر شما آمریکا قانون مدارترین کشور باشه ولی باید بدونین خیلی چیزا هست که شما نمی دونین. به علط اینکه خیلی چیزا محرمانست من نمیتونم بعضی حرفارو بزنم. مواظب حرفاتون باشید.

    2. کوالکام یادش نره با گند s810 سونی بزرگترین آسیبشو خورد و با سری z5پردازنده s810رو رام کردو اعتبار بهش بخشید تا بیش از این آبروی کوالکام نره.

    دیدگاهتان را بنویسید

    لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
    Please enter your name here