مینگ چی کو، تحلیلگر بازار: هواوی احتمالا برند آنر را به فروش خواهد رساند

2
۲۲,۷۱۳

به دلیل ممنوعیت ایجاد شده توسط ایالات متحده آمریکا، گروه تجاری مصرف کنندگان هواوی با چالشی بزرگ روبرو شده است که می تواند تجارت تلفن های هوشمند برند آنها را از بین ببرد. در حال حاضر، این شرکت با کمبود لوازم مورد سیستم های روی تراشه مواجه شده و در نتیجه سفارش برای مدل های آینده خود را کاهش داده است، گزارش شده است که این شرکت به دنبال برنامه های احتمالی جدید است. مینگ چی کو، تحلیلگر مشهور شرکت TF International Secure Secure، گزارشی تحقیقاتی منتشر کرده است که تاثیر احتمالی اقدامات متقابل هواوی در برابر ممنوعیت ایالات متحده را پیش بینی و تحلیل کرده است.

مینگ چی کو در این گزارش اشاره کرده است که پس از تجزیه و تحلیل سناریوی جامع اقدامات احتمالی هواوی در برابر ممنوعیت ایالات متحده، یکی از محتمل ترین سناریوها این است که هواوی تجارت تلفن همراه برند آنر (Honor) را به فروش می رساند.

او معتقد است که اگر هواوی تجارت تلفن همراه آنر را بفروشد، برای برند آنر، تامین کنندگان و صنعت الکترونیک چین یک وضعیت دو سر برد را رقم خواهد زد.

این تحلیلگر خاطر نشان کرد که اگر Honor از هواوی مستقل باشد، با ممنوعیت تجارت با شرکت مادر هواوی در ایالات متحده و به طبع خرید قطعات محدود نمی شود. به گفته وی، این امر به رشد تجارت و تامین کنندگان تلفن همراه آنر کمک شایانی می کند.

برند آنر که زیر مجموعه شرکت چینی هواوی محسوب می شود، در حال حاضر فقط در دسته گوشی های پایین رده جای دارد. و اگر این برند از هواوی مستقل شود، می تواند مدل های پرچمدار را نیز توسعه دهد.

مینگ چی کو معتقد است که مزیت کنونی آنر در ارزش برند آن است. آنر اگر پس از مستقل شدن از سیستم هواوی بتواند ارزش برند موجود خود را حفظ کند و آن را به سمت بازار گوشی های میان رده رو به بالا و یا پرچم دار سوق دهد، به ادامه برتری خود و افزایش سهمش از بازار جهانی گوشی ها کمک خواهد کرد.

پس از تحریم شرکت چینی هواوی توسط ایالات متحده، انتظار می رود بازار دیگر شرکت های چینی مانند اوپو، ویوو، شیائومی و … گسترش پیدا کند. با این حال، اگر تجارت تلفن همراه برند آنر بتواند مستقل از هواوی باشد، بازار گوشی های بین 150 تا 220 دلار (هزار تا هزار و پانصد یوان) این شرکت که وضعیتی مشابه شرکت شیائومی دارد باعث خواهد شد تا افزایش سهم بازار شیائومی به وضوح کمتر از انتظارات بازار شود. اگر این پیش بینی به واقعیت تبدیل شود، کم کم سهم بازار دیگر شرکت های چینی مانند اوپو و ویوو نیز کاهش خواهد یافت و چینی ها همچنان آنر را به دیگر برند ها ترجیح خواهند داد.

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید
Please enter your name here