OnePlus 9RT بلاخره معرفی شد ، این بار به نظر می رسد که این نام جدید بزرگتر از فقط چند به روزرسانی ساده باشد و باعث شده تا این مدل نسبت به وان پلاس 9R و وان پلاس 9 برتری های بیشتری داشته باشد. این دستگاه کاملا جدید بوده و نقاط قوت مهمی را در خود جای داده است.
OnePlus 9R یک مدل تازه سازی شده از وان پلاس 8T با چیپست اسنپدراگون 870 (جایگزین اسنپدراگون 865) بود و به غیر از این تغییر ، صفحه نمایش مشابه ، دوربین و باتری مشابه ای نیز داشت. همانطور که قبلا اشاره کردیم ، 9RT در همه بخش ها متفاوت از برادران قبلی خود ظاهر شده است.
تغییرات این مدل با صفحه نمایش 6.62 اینچی آن شروع می شود که کمی بزرگتر از گوشی های غیر پرو (هر دو 9 و 9R دارای صفحه نمایش 6.55 اینچ هستند). این صفحه نمایش از نوع سامسونگ E4 AMOLED دارای رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل (نسبت 20 به 9) است. از HDR10+ پشتیبانی می کند و دارای حالت های رنگی sRGB و P3 است.
نمایشگر دارای نرخ تازه سازی بالا ، 120 هرتز ، بعلاوه نرخ نمونه برداری لمسی 600 هرتز برای واکنش های فوری است. از دیگر ویژگی های مربوط به بازی می توان به بازخورد لمسی “4 بعدی” و سه آنتن Wi-Fi در اطراف تلفن برای دریافت بی وقفه سیگنال ها اشاره کرد.
بعد از آن به تراشه می رسیم ، اسنپدراگون 888. البته می توان آن را با 8 یا 12 گیگابایت حافظه رم از نوع LPDDR5 (چهار کاناله) ، همراه با 128 یا 256 گیگابایت حافظه UFS 3.1 (دو کاناله) پیکربندی کرد. توجه داشته باشید که 12 گیگابایت رم تنها با 256 گیگابایت فضای ذخیره سازی در دسترس است.
9RT ممکن است از چیپست مشابه مدل عادی وان پلاس 9 استفاده کند ، اما “خنک کننده فضایی” آن دارای هیت سینکی است که 59 درصد بزرگتر در نظر گرفته شده که این باعث افزایش 20 درصدی دفع گرما و حرارت می شود. مدل عادی از قبل در عملکرد پایدار بسیار خوب بود ، اما این مدل باید حتی بهتر عمل کند.
در بخش دوربین ، شاهد یک ترکیب منحصر به فرد هستیم. مدل 9R دوربین خود را از 8T به ارث برده بود ، اما 9RT عناصر را با هم ترکیب کرده و مطابقت می دهد. شروع با دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی است ، که از سنسور سونی IMX766 مشابه 9 و 9 پرو استفاده می کند (اگرچه این سنسور در ماژول فوق عریض دو گوشی قبلی وجود داشت).
این سنسور 1/1.56 اینچی دارای ویژگی های مدرن مانند DOL-HDR است. پیکسل های 1.0 میکرومتر آن در پشت دیافراگم بسیار روشن f/1.8 قرار گرفته اند و می توانند 4 به 1 تنظیم شوند ، تثبیت کننده نوری تصویر (OIS) نیز به عکاسی در تاریکی کمک می کند. به طرز عجیبی ، فیلمبرداری به کیفیت 4K و 60 فریم بر ثانیه محدود شده است.
دوربین فوق عریض 123 درجه دارای سنسور 16 مگاپیکسلی و لنز f/2.2 است. این بخش مستقیما از مدل 9R الهام گرفته است. همچنین یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی در اینجا وجود دارد. با چرخش به جلو ، دوربین سلفی دارای سنسور 16 مگاپیکسلی IMX471 (1.0 میکرومتر ، f/2.4) را شاهد هستیم که می تواند فیلم های 1080p و 30 فریم بر ثانیه (با تثبیت کننده الکترونیکی) را ضبط کند.
در بخش باتری شاهد استفاده از یک باتری دو سلولی با ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 65 واتی ، به ویژه Warp Charge 65T هستیم. با این حال ، پورت USB-C فقط برای انتقال داده USB 2.0 سیم کشی شده است. این مسئله زمانی حائز اهمیت می شود که بخواهید وسایل جانبی و خارجی مانند مانیتور را به تلفن همراه خود متصل کنید.
این گوشی دارای حسگر اثر انگشت در زیر صفحه نمایش است. همچنین ، بلندگو های استریو با پشتیبانی از Dolby Atmos نیز وجود دارند. این گوشی قابلیت اتصال به شبکه های 5G با دو سیم کارت را دارا بوده ، همچنین از Wi-Fi 6 ، بلوتوث 5.2 (شامل کدک های LDAC و AAC) ، قابلیت تجمیع فرکانس شبکه و NFC پشتیبانی می کند.
پیش فروش وان پلاس 9RT از امروز در چین آغاز می شود و فروش و ارسال آن از 19 اکتبر (27 مهر) آغاز می شود. قیمت ها از 3300 یوان (510 دلار/445 یورو/38،500 روپیه) شروع می شوند.
می توانید این گوشی را در رنگ های مشکی ، نقره ای و آبی خریداری. همچنین ، این نسخه مانند سایر مدل های سری 9 در چین ، ColorOS 11 (مبتنی بر اندروید 11) را اجرا می کند.
نظر شما درباره گوشی جدید وان پلاس چیست؟
جایگزین خوبی واسه گوشی سونی میتونه باشه اما تو ایران اصلا نیست اگه بیشتر از از بیست تومن نشه و فریمش فلزی باشه واقعا ارزش داره خریدش من دنبال جایگزین کردن گوشی اکسپریا ایکس زد پرمیوم با یک گوشی جدید و بهتر ومقرون بصرفه تر میگردم اما هنوز چیزی پیدا نکردم سمت سامسونگ که اصلا نمیرم چون از پردازنده هاش اصلا خوشم نمیاد و نسخه اسنب نداره تو برند شیا هم می یازده پرو مد نظرمه با می یازده تی پرو و از گوشی وان پلاس هم همین گوشی رو مد نظرمه یک نیم نگاهی هم به گوش های آیفون۱۲ دارم گوشی از نظر قیمتی زیر بیستومن باشه بخوای گوشی از چین بخری هزینه گمرکش از چهار میلیون بیشتره